aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥOργανωμένοι ΑΕΛ: «Θα πολεμήσουμε για τη γειτονιά του Εναερίου»

Oργανωμένοι ΑΕΛ: «Θα πολεμήσουμε για τη γειτονιά του Εναερίου»

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ. Μετά από χθεσινή συνεδρία ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ανακοίνωσε πορεία διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του οικήματος του συνδέσμου οπαδών στον Εναέριο.

Η σχετική ανακοίνωση

Η χθεσινή συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα πράγμα το οποίο αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι ικανό να διχάσει και πόσο μάλλον να λυγίσει τον κόσμο της Α.Ε.Λ. Έγιναν οι απαραίτητες ενημερώσεις και πάρθηκαν αποφάσεις για το πως θα πορευθούμε στην συνέχεια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο δρόμος.

Ως πρώτη αντίδραση το Σάββατο συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία διοικητηρίουη ώρα 16:00 και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα σε αστυνομία, δημοτική αρχή και στους…. της πρωτεύουσας που κινούν τα νήματα πως το σχέδιο αφανισμού μας απέτυχε και τώρα περνάμε στην αντεπίθεση.

Αυτοί που πολεμούν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αν δεν το έχουν αντιληφθεί μέχρι στιγμής θα το αντιληφθούν το Σάββατο πως δεν είμαστε μια μικρή μερίδα του κόσμου αλλά μια ολόκληρη πόλη. Η γειτονιά του Εναερίου είναι άμεσα συνυφασμένη με την σύγχρονη ιστορία της πόλης αλλά και της Α.Ε.Λ έχει αναθρέψει γενιές και γενιές και θα πολεμήσουμε γι’ αυτήν μέχρι τέλους.

Κλείνοντας τονίζουμε πως πορεία που θα ακολουθήσει μετά την συγκέντρωση θα είναι ΕΙΡΗΝΙΚΗ. Καλούμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ να δείξει αυτοσυγκράτηση και να αγνοήσει τις οποιεσδήποτε προκλήσεις που σίγουρα θα υπάρξουν. Δείχνουμε την οργή μας μόνο με την φωνή και τον παλμό μας, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα για τον κορονοϊό.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ