aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟργανωμένοι ΑΕΛ για Τσίρειο και... ευαίσθητους παίκτες

Οργανωμένοι ΑΕΛ για Τσίρειο και… ευαίσθητους παίκτες

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ παίρνουν θέση στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Τσίρειο, ενώ επίσης σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους.

Κάνουν λόγο για αδιάφορους και… ευαίσθητους παίκτες. Τονίζουν τέλος, πως από σήμερα μέχρι το τέλος της χρονιάς τους θέλουν να αγωνίζονται κάθε παιχνίδι με λύσσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ομάδα.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ:

Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε ξανά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς τα γεγονότα τρέχουν από κάθε άποψη. Θεωρούμε πως και ο τελευταίος φίλαθλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Τσίρειο έχει καταλάβει πως αυτά που λέμε τόσα χρόνια για τον παράλογο νόμο της Κ.Φ, δεν είναι ούτε θεωρίες συνομωσίας, ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Είναι φανερό πως η Αρχή Αδειοδότησης των Σταδίων της οποίας οι αρμοδιότητες ορίζονται από τον νόμο της Κ.Φ (βλέπε αρ.4Α), ο ΚΟΑ και το Δ.Σ του Τσιρείου Σταδίου για το καλό της τσέπης τους παίζουν τις ζωές των φιλάθλων κορόνα – γράμματα εδώ και χρόνια, καθώς το σίγουρο είναι πως το πρόβλημα της στατικότητας δεν εμφανίστηκε από την μια μέρα στην άλλη. Όσο περνάει ο καιρός ξεσκεπάζονται όλο και περισσότερο η σκοπιμότητα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την σύσταση και την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου. Σε τελική ανάλυση εκείνο που έκαναν αυτοί οι ‘’κύριοι’’ ήταν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου δαιμονοποιώντας το οπαδικό κίνημα και εξαπολύοντας ‘’κυνήγι μαγισσών’’ εναντίον του, αποκρύπτοντας τα ουσιώδη προβλήματα του αθλητισμού και όλα αυτά με μοναδικό τους στόχο να μένουν οι κοιλιές τους χορτάτες και οι τσέπες τους γεμάτες.

Αφήνοντας αυτό πίσω μας προς το παρών και αναμένοντας νεότερα επί του θέματος πάμε στα δικά μας.

Η υπομονή και η στήριξη μας στην ομάδα την δεδομένη στιγμή, σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε να μεταφράζεται ως αδυναμία ή ως αδιαφορία. Εμείς κρίναμε βάσει αυτών που έχουμε βιώσει πως αυτή είναι η στάση η οποία πρέπει να κρατήσουμε τώρα, στα μέσα της χρονιάς και πως η οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση θα μας οδηγούσε σε δυσμενή αποτελέσματα. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας χρεώνει πράγματα για τα οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας στο κομμάτι της αποχής από εκεί και πέρα δεν είμαστε υπόλογοι ούτε για την αγωνιστική κατάσταση, ούτε για τους χειρισμούς της διοίκησης.

Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον τάδε πρόεδρο, ούτε με τον τάδε προπονητή, ούτε με τον τάδε ποδοσφαιριστή, εμείς είμαστε μόνο με την Αθλητική Ένωση Λεμεσού, κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε δίπλα της και για το καλό της και μόνο, πνίγουμε τον θυμό μας και δεν δρούμε βεβιασμένα .

Αυτό δεν σημαίνει πως θα ανεχτούμε από τον οποιοδήποτε να κατεβαίνει στο γήπεδο ανέμελος. Από σήμερα και στο εξής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παίκτης της Α.Ε.Λ να κατεβαίνει στο γήπεδο αδιάφορος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ στους ‘’ευαίσθητους’’ ποδοσφαιριστές να στραβώνουν και να σκύβουν το κεφάλι όταν η ομάδα βρίσκετε πίσω στο σκορ.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αγωνίζεστε κάθε παιχνίδι με λύσσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για αυτή την ομάδα, την ιστορία της και την πόλη που εκπροσωπείτε. Ποτέ δεν ζούσαμε για τα τρόπαια και για τις χαρές, πάντα όμως ζητούσαμε πάθος και παίχτες που το μάτι τους να γυαλίζει, αυτό είναι το DNA της ομάδας μας κι’ αυτό θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, γι’ αυτό είστε υπόχρεοι ξυπνήσετε.

ΥΓ: Καλούμε όλους να στηρίξουν την αποψινή παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Θέατρο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ