aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΏρα «τελικού» για την ΑΕΛ

Ώρα «τελικού» για την ΑΕΛ

Θέλεις διεκδίκηση του στόχου σου; Απόδειξέ το! Ο λόγος για την ΑΕΛ ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1). Η ομάδα της Λεμεσού, μετά τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δίνει σήμερα ένα από τα τελευταία χαρτιά της, στην προσπάθειά της να μείνει εντός στόχου και να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή.

Δύσκολη αποστολή για τους γαλαζοκίτρινους, που θα πρέπει να αλλάξουν κατά πολύ την αγωνιστική εικόνα τους για να ελπίζουν σε επιτυχία. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους 12 βαθμούς, από τη σημερινή αντίπαλό τους στους 9, γεγονός που δικαιολογεί τον τίτλο «τελικός» για την ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να δώσουν σήμερα έναν απαιτητικό αγώνα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έδειξε πολλές αρετές. Παράλληλα στα δύο τελευταία ματς αγνοεί τη νίκη. Θα θελήσουν να κόψουν τη φόρα της ΑΕΚ, υποχρεώνοντάς την με δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς. Μάλιστα, η προηγούμενη, που ήταν και η πρώτη της, ήταν στο Τσίρειο από τον Άρη.

Διοίκηση και κόσμος, αναμένουν από τον Κέρκεζ και τους ποδοσφαιριστές, να φορέσουν μετά από πολύ καιρό το καλό τους κοστούμι. Ο κόουτς από τον πάγκο και οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, να φωνάξουν ότι οι δυνατότητες της φετινής ΑΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα. Είναι σε θέση να επαναλάβει εμφανίσεις όπως αυτές στο ξεκίνημα της σεζόν και πολύ πιο αναγκαίο είναι να επανέλθει στις επιτυχίες. Γι’ αυτό και η ομάδα της Λεμεσού, με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, θα έχει πρώτιστο στόχο τους βαθμούς κι αν αυτό συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερο. Την ίδια ώρα, στην ομάδα αναμένουν και μαζική παρουσία του κόσμου τους, να τον βάλουν κι αυτό στο παιχνίδι.

Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σάντος και Μεντόγεβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ριέρα και Μάζουρεκ, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση, αυτή του επιτελικού μέσου. Αντιθέτως, Τόρες και Πελέ θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ