aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟπαδοί της ΑΕΛ έβαψαν κίτρινα συστήματα φωτοεπισήμανσης

Οπαδοί της ΑΕΛ έβαψαν κίτρινα συστήματα φωτοεπισήμανσης

ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΝΤΖΙΗΠΑ

Την 21/05/23 και ώρα 17:00 περίπου 1000 οπαδοί της ΑΕΛ που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και οχήματα ξεκίνησαν ομαδικά από τον χώρο στάθμευσης του Εναερίου και αφού διήλθαν από διάφορους δρόμους της πόλης της Λεμεσού κατέληξαν στα βοηθητικά ποδοσφαιρικά γήπεδα της ΑΕΛ πάρα το Τσίρειο Στάδιο όπου και διαλύθηκαν ειρηνικά. Η πορεία παρακολουθείτο διακριτικά από μέλη της ομάδας Ζ Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους πέρασαν και από τη λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ και προκάλεσαν ζημιές άγνωστης στο παρών στάδιο αξίας σε επτά (7) συστήματα φωτοεπισήμανσης που βρίσκονται εγκατεστημένα στις διασταυρώσεις της Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ με οδό Αγίας Ζώνης και οδό Δέσποινα και Νίκου Παττίχη.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στα σημεία όπου διενέργησαν επιτόπιες εξετάσεις και οι ζημιές φωτογραφήθηκαν. Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν εγκατεστημένα στις διασταυρώσεις. Οι εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ