aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Ντούσαν Κέρκεζ ο... αγαπημένος του Χένινγκ Μπεργκ

Ομόνοια: Ντούσαν Κέρκεζ ο… αγαπημένος του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΛ και Ομόνοιας στο «Τσίρειο» βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα της Λευκωσίας, και τον προπονητή της Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός σε μια ακόμα παρτίδα σκάκι με αντίπαλο τον Ντούσαν Κέρκεζ, έκανε ξανά… ρουά ματ και πήρε το σημαντικότατο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Μπεργκ και Κέρκεζ τα «είπαν» για έκτη φορά, από τις 9 Νοεμβρίου του 2019 και το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΓΣΠ, το οποίο τελείωσε επίσης με νικητή τον τεχνικό των πρασίνων. Έκτοτε οι δύο τεχνικοί μονομάχησαν σε πέντε ακόμα αναμετρήσεις (όλες για το πρωτάθλημα), με τον Νορβηγό να παραμένει αήττητος στα μεταξύ τους ντέρμπι.

Σε σύνολο λοιπόν έξι αγώνων, ο Χένινγκ Μπεργκ έφυγε ως θριαμβευτής σε τέσσερα ματς, δις με σκορ 3-0 και από μια φορά με σκορ 1-0 και 2-1. Δύο αναμετρήσεις παράλληλα έληξαν με ισοπαλία, και οι δύο με το ίδιο σκορ (1-1), ενώ σε καμία περίπτωση δεν έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Βόσνιος τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων αποτελεί τον… αγαπημένο αντίπαλο για τον Χένινγκ Μπεργκ, αφού τον έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλον στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ το ποσοστό νικών του στα μεταξύ τους αγγίζει το 67%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ