aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Ματ, Τζίμης… θα σέβεστε! (video+pics)

Ομόνοια: Ματ, Τζίμης… θα σέβεστε! (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Με οδηγούς (ξανά) τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και αφού κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1 έμεινε ζωντανή στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη, αφού μείωσε στον ένα βαθμό από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, το θέαμα μέτριο, ο ρυθμός αργός και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες λιγοστές. Ήταν φανερό από την αρχή πως μόνο με κάποιες ατομικές ενέργειες θα μπορούσε τόσο η Ομόνοια, όσο και η ΑΕΛ να σκοράρουν. Έτσι και έγινε!

Η Ομόνοια προγήθηκε στο 45ο λεπτό με μία… καραβολίδα του Χριστοφή και η ΑΕΛ ισοφάρισε με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πίτι στο 69′. Τελικά, το ένστικτο του γνήσιου killer, Ντάρμπισαϊρ μίλησε τελευταίο, αφού στο 78′ ο Άγγλος… μυρίστηκε το λάθος που εν τέλει έγινε, έφυγε φάτσα με τον Ρομό και αφού πλάσαρε σωστά, χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» που έφτασε τους 57 βαθμούς έναντι 58 των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Ομόνοια (Γιέσπερ Φρέντμπερκ): Παναγή, Φιλιώτης (82′ Καρλίτος), Άρνασον (26′ Φλορέσκου), Κατελάρης, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Μπρέεβελντ, Τουρέ, Αζίζ (64′ Δημητρίου), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Ρομό, Κυριάκου (87′ Ηλία), Λαφράνς, Μιτρέα, Φορτούνα, Νικολάου (79′ Μαύρου), Σοάρες, Πίτι, Μέσκα (69′ Γεωργιάδης), Σάσι, Αρουαμπαρένα.

Σκόρερ: Χριστοφή 45′, Ντάρμπισαϊρ 75′ / Πίτι 69′

Κίτρινες: Φλορέσκου, Φιλιώτης (2η), Χριστοφή

Αποβολές: –

Γήπεδο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Κυριάκου Αγγέλα

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ