aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια – Χριστοφή: «Αγκάθι» το χαρτί της ελευθέρας αξίας χιλιάδων ευρώ

Ομόνοια – Χριστοφή: «Αγκάθι» το χαρτί της ελευθέρας αξίας χιλιάδων ευρώ

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του Δημήτρη Χριστοφή. Ο Κύπριος εξτρέμ ενημερώθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ ότι θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να πάει σε άλλη ομάδα, είτε ως ελεύθερος είτε ως δανεικός ώστε να έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Η επίσημη Ομόνοια, μέσω δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Αντρέα Δημητρίου ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε γραπτώς μέσω δικηγόρου χαρτί που να του επιτρέπει να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του, όμως από την περασμένη Κυριακή (26/1) έως σήμερα (30/1) δεν προέκυψε καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο επί σειρά ετών έχει προταθεί στην Ανόρθωση και στην ομάδα της Αμμοχώστου «καλοβλέπουν» την περίπτωση του, όμως θα ασχοληθούν πιο «ζεστά» μόνο εάν μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια. Ενδιαφέρον (και μάλιστα έντονο) δείχνει και η ΑΕΛ, όμως ο Χριστοφή συνεχίζει να προπονείται στο «Ηλίας Πούλλος», καθώς έχει συμβατικές υποχρεώσεις με το «τριφύλλι» έως το Καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μπεργκ έκανε ξανά τους Ομονοιάτες να ονειρεύονται!

Εξ αρχής σημειώσαμε ότι τα δεδομένα στο κεφάλαιο Χριστοφή δεν είναι και τόσο απλά, αφού ο 31χρονος εξτρέμ έχει αρκετά ψηλό συμβόλαιο που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ ετησίως. Είναι λογικό Ομόνοια και Χριστοφή να θέλουν να βγουν κερδισμένοι από την παρτίδα πόκερ που έχει όπως όλα δείχνουν ορίζοντα λήξης τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Λεχ Πόζναν για Χρίστο Γουίλερ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ