aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια/Αργυρίδης: «Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για τον κ. Λένον»

Ομόνοια/Αργυρίδης: «Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για τον κ. Λένον»

Για το σκεπτικό της επιλογή του Λιν Λένον στον πάγκο της Ομόνοιας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του σωματείου των πρασίνων. Ο Μάριος Αργυρίδης μιλώντας στον Super Sport FM τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα επιτεύγματα του Ιρλανδού προπονητή και μίλησε για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή και το μέλλον της Ομόνοιας.

Οι δηλώσεις

«Έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Λένον. Έχει πάρα πολλές επιτυχίες τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. Είναι στη φιλοσοφία της Ομόνοιας. Του δίνουμε την ευκαιρία με ένα συμβόλαιο 2,5 χρόνων να δουλέψει. Απομένει να έρθει στην Κύπρο, να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές, να αρχίσει δουλειά και να αφοσιωθεί στους στόχους της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει 10 κατακτήσεις τίτλων και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του δεν είναι τυχαία. Έχει καταφέρει να βγάλει την ομάδα του στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει βγει τρεις φορές καλύτερος προπονητής στη Σκωτία. Όλα αυτά παίζουν τον δικό τους ρόλο. Είναι ένας άνθρωπος 50 ετών, έχει φιλοδοξίες. Έχει ανεβάσει και νεαρούς ποδοσφαιριστές στη Σέλτικ κάτι που επίσης ταιριάζει στη δική μας φιλοσοφία».

Πώς θα ταιριάξει με τη φιλοσοφία της Ομόνοιας: «Όσον αφορά το θέμα του χρώματος, αλλά και των φιλάθλων στο γήπεδο, νομίζω πως αυτό θα είναι εύκολο να συνηθίσει. Αυτό που θα καταλάβει είναι πως οι φίλαθλοί μας είναι πολύ απαιτητικοί, που είναι καλό αυτό. Στις ομάδες του προσπαθούσε να βάζει το πάθος στους ποδοσφαιριστές του, που σίγουρα φέρνει ένα ακόμα όπλο στην προσπάθεια να κατακτήσεις τίτλους, να θέτεις και να πραγματοποιείς στόχους».

Για το γεγονός πως δεν έχει εργαστεί τον τελευταίο χρόνο: «Ήταν συνειδητή επιλογή του προπονητή να μην δουλέψει. Από την άλλη, ίσως να είναι καλύτερο για εμάς, γιατί θα δουλέψει μεθοδικά, στοχευόμενα, με καθαρό μυαλό και να προχωρήσει με τους στόχους που θέλουμε».

Για τους συνεργάτες του: «Θα επιλέξει τον βοηθό του. Η φιλοσοφία της Ομόνοιας είναι πως έχουμε το δικό μας προσωπικό, άρα δεν αναμένω άλλες αλλαγές. Μόνο τον βοηθό προπονητή, που η επιλογή του ανήκει στον ίδιο».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στη ζωή. Όλα μπορούν να γίνουν με σωστή δουλειά, αφοσίωση, πλάνο και ομαδικότητα. Στα πόδια μας είναι να προχωρήσουμε και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι ο μοναδικός στόχος που μας απέμεινε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κατακτήσουμε. Όλοι πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό και να δώσουν τα πάντα».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός δεν σταματά. Θέλουμε να χτίσουμε το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι μόνο ο στόχος του κυπέλλου, αλλά να γίνει προγραμματισμός για να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη χρονιά. Πρέπει να γίνει ανάλυση από τους ανθρώπους μας, να γίνει στόχευση και να προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ