aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια/ΑΕΛ: Mπήκε τελεία στο θέμα του Περέιρα με το αβέβαιο μέλλον

Ομόνοια/ΑΕΛ: Mπήκε τελεία στο θέμα του Περέιρα με το αβέβαιο μέλλον

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο Σάντος και ο Χάρης Κυριάκου θα είναι οι παίκτες οι οποίοι θα καλύπτουν το δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΛ στη νέα σεζόν. Με προϋποθέσεις, τη θέση αυτή καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό και ο Μηνάς Αντωνίου, κάτι το οποίο απέδειξε ο Κύπριος άσος αγωνιζόμενος σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Ωστόσο, ο Αντωνίου υπολογίζεται από τον Ντούσαν Κέρκεζ για την επιθετική γραμμή, με τον ποδοσφαιριστή να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα έχει θέση βασικού στη νέα σεζόν, λαμβάνοντας υπόψην πως τα πάει περίφημα στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά και το γεγονός πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι διατεθειμένος να μην πληρώσει… ούτε σεντ σε πρόστιμο σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση γηγενών παικτών.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι πως με την απόκτηση του Σάντος, μπήκε τελεία στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ζοέλ Περέιρα από την Ομόνοια, με τη μορφή οποιουδήποτε καθεστώτος, αφού διέρρευσε προ ημερών πως οι γαλαζοκίτρινοι ενδιαφέρθηκαν για τον 23χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ και μάλιστα ήθελαν να τον αποκτήσουν με ελευθέρα. Εξάλλου, να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη το «τριφύλλι» και να υπογράψει σε άλλη ομάδα χωρίς κάποιο όφελος, ήταν  αδύνατο να γίνει πριν από 15 περίπου ημέρες περίπου που διέρρευσε το θέμα αυτό.

Έτσι λοιπόν, το μέλλον του Περέιρα στην Ομόνοια παραμένει αβέβαιο και τα ερωτήματα αν θα μείνει στην ομάδα ως εναλλακτική λύση, αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποιον κυπριακό σύλλογο ή κάπου εκτός Κύπρου, παραμένουν αναπάντητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ