aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος»

«Ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος»

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μιλάει αυτή την ώρα ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου. Αρχικά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να επιστρέψει η ΑΕΛ στην Ευρώπη. Γι΄ αυτό το στόχο θα παλέψουμε. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά θα παλέψουμε. Η διοίκηση θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να αποφύγουμε όλα τα εμπόδια».

Και πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι να φτάσουμε στις 2 χιλιάδες κάρτες διαρκείας. Μέχρι την μεθεπόμενη Πέμπτη θα δεχόμαστε παραγγελίες για τα διαρκείας. Θέλω να αναφερθώ σε μια κίνηση ενός φοιτητή ΑΕΛίστα. Μας ενημέρωσε ότι θα πληρώσει ένα διαρκείας και θα το αφήσει στη διοίκηση ώστε να το κάνει δώρο σε όποιον οπαδό θέλει η διοίκηση. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολούθως, ο Πάμπος Χριστοδούλου, τόνισε: «Θέλω μια ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος. Να βλέπουν οι οπαδοί μας τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει μέλλον. Με τη Δόξα δεν κάναμε την  εμφάνιση που θα ήθελα, αλλά όταν παίρνεις τη νίκη είσαι ευχαριστημένος. Κάποιοι παίκτες θέλουν περισσότερα παιχνίδια. Θέλουμε περισσότερο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι».

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μας δείχνει. Θέλω  να είναι κοντά στην ομάδα και στα καλά και στα κακά. Θα παίξουμε ένα φιλικό το Σάββατο με την Επισκοπή στο Τσίρειο. Δεν θέλαμε κάποιο δυνατό φιλικό αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίκτες θα παίξουν για πρώτη φορά 90 λεπτά».

pampos aelΤο νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Μικέλ Αρουαμπαρένα, είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ. Έχω μάθει πολλά για την ομάδα από το διαδίκτυο. Θέλω να δουλέψω σκληρά. Είμαστε νέα ομάδα αλλά θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο με την βοήθεια του προπονητή μας. Έχω παρακολουθήσει αρκετά πράγματα για του φίλους της ΑΕΛ και θέλω να τους δω στο γήπεδο».

Ρόμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που ξεκινήσαμε νικηφόρα στα δύο πρώτα ματς. Ξέρω ότι η ομάδα δεν είναι στο 100%, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται και θα γίνεται καλύτερη. Ξέρω ότι το μυστικό της ομάδας, είναι ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια, όλοι μαζί. Ελπίζω σε περισσότερα διαρκείας, γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας».

Μπουένο: «Προς το παρόν είμαι μόνος, δεν είναι εύκολο καθώς η οικογένεια μου είναι στη Βραζιλία, αλλά έχω μία άλλη οικογένεια που με βοηθά συνεχώς. Έχουμε πολύ δουλειά και πολλά να κάνουμε, βήμα-βήμα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολη η σεζόν. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, παιχνίδι με παιχνίδι.

Θέλουμε να κάνουμε όλοι μία καλή χρονιά, αλλά θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τους θέλουμε όλους κοντά, τους χρειαζόμαστε, για να είμαστε πιο δυνατοί. Ξέρουμε το πάθος που ζητάει ο κόσμος, τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ