aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΌλοι δίπλα στον ελληνικό λαό

Όλοι δίπλα στον ελληνικό λαό

Οργανωμένα σύνολα και σωματεία στην Κύπρο εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στις πληγείσες από τις πλημύρες περιοχές στην Ελλάδα.

ΑΕΛ: «Η Διοίκηση της ΑΕΛ και ο μεγάλος της κόσμος, αγωνιούν για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους μας. Ταυτόχρονα εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς το λαό της Ελλάδας και προσευχόμαστε για το καλύτερο».

Απόλλων: «Οι σκέψεις και οι ευχές όλων στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ταξιδεύουν στην Ελλάδα μας και στους Έλληνες αδελφούς μας…»

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται στη Μητέρα Πατρίδα. Η νέα σκληρή δοκιμασία του ελληνικού λαού ας είναι η τελευταία. Κρατάτε γερά αδέρφια».

Ανόρθωση: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, τα οποία έχασαν την ζωή τους από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται με όλους όσοι έχουν πληγεί από τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες στην Ελλάδα. Κουράγιο και δύναμη σε όσους βρίσκονται στο επίκεντρο της τραγωδίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ