aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Όλα στην ώρα τους, ο κόσμος να μην ανησυχεί» (video)

«Όλα στην ώρα τους, ο κόσμος να μην ανησυχεί» (video)

Στην κάμερα του AEL TV μίλησε ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ, Διονύσης Διονυσίου, σχετικά με την προετοιμασία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, τα φιλικά που ακολουθούν και τις κινήσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ακολουθούν πιο κάτω δακτυλογραφημένες από την ιστοσελίδα μας οι δηλώσεις του Διονυσίου, για να τις διαβάσουν όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να τις ακούσουν από ένα απλό βίντεο.

«Συμπληρώσαμε μία εβδομάδα προετοιμασίας σχεδόν, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και πειθαρχημένα, οι προπονήσεις είναι σκληρές πρωί και απόγευμα. Δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και στην τακτική. Έχουμε όλες της εγκαταστάσεις εδώ, spa και γυμναστήρια εδώ στο ξενοδοχεία και είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος να μην ανησυχεί να υπάρχει υπομονή και όλα θα έρθουν στην ώρα τους όταν πρέπει θα γίνουν οι κινήσεις από τον προπονητή. Σε ακόμη 3-4 ημέρες θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό και στις 29 του μήνα το δεύτερο. Τα φιλικά είναι πάντα για τον προπονητή, για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Μέσα από τη δουλειά που γίνεται περιμένουμε να υπάρχει πάρα πολλή κούραση και όπως είπα, τα φιλικά γίνονται για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο προπονητής σχετικά με τους ποδοσφαιριστές».

«Μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα έχουν την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές να χαλαρώσουν στη μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια», κατέληξε.

Σε οπτικοακουστικό υλικό οι δηλώσεις του Διονυσίου πιο κάτω.

*Ευχαριστίες από την ΑΕΛ στο ξενοδοχείο Forest Park που χορηγεί την αποστολή του ΑΕΛ media team στην Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ