aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι υπογραφές με τον Βοζίνια

Οι υπογραφές με τον Βοζίνια

Πολύ πιθανό σήμερα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Βοζίνια. Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ειδοποιηθεί να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση, την ίδια ώρα που είναι σε εκκρεμότητα οι υπογραφές. Το δίδυμο Βοζίνια – Πρόσεκ θεωρείται ιδανικό για τις ανάγκες της ΑΕΛ και εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν θα υποχρεωθούν στην ομάδα να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Ένα μεγάλο κενό αφήνει πίσω του ο Λαφράνς, όμως ποντάρουν στους Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Ράσο. Για τον Μπόρις Γκοντάλ ελπίζουν πως, ξεκινώντας κανονικά την προετοιμασία, θα είναι σε θέση να βοηθήσει περισσότερο στην αμυντική θωράκιση είτε με το σύστημα 3-5-2 είτε στο 4-2-3-1.

Είναι ξεκάθαρο πως και στη νέα αγωνιστική περίοδο, το κλειδί στην επιτυχία των γαλαζοκίτρινων θα είναι η αμυντική θωράκιση. Αν εκεί δείξει πως έχει άριστες ισορροπίες, θα ελπίζει πως θα βάλει και πάλι ψηλά τον πήχη. Ιδιαίτερα κατά τις πρώτες εξετάσεις που είναι οι εξετάσεις στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ