aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι τρεις πυλώνες

Οι τρεις πυλώνες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ θα στηριχθεί και σε Κύπριους ποδοσφαιριστές στη νέα σεζόν. Δεν είναι τυχαία που ο Πάμπος Χριστοδούλου άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του 20χρονου Μάριου Ηλία, ούτε πως στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν και νεαροί Κύπριοι.

Μερικοί από τους μικρούς, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν πως μπορούν με σκληρή δουλειά να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα στηριχθεί στην ποιότητα των ξένων που θα φέρει στην ομάδα του, αλλά ποντάρει και στον ενθουσιασμό και τη δίψα των νέων. Θα επιδιώξει ένα «πάντρεμα» που θα βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους να αξιοποιήσουν την εμπειρία και το ταλέντο.

Mέχρι χθες είχε ανακοινωθεί η απόκτηση των Ουέλινγκτον και Ηλία, ενώ υπάρχει συμφωνία με τους Φιρμίνο, Μπενγκί και Σαβάν. Ο σχεδιασμός του Πάμπου Χριστοδούλου προχωρεί και όλα δείχνουν πως σύντομα το ρόστερ θα είναι σχεδόν συμπληρωμένο.

Ο Κύπριος τεχνικός συνεχίζει τις επαφές και κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα του, όμως τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Κάποιοι θέλουν να έλθουν στην ΑΕΛ, όμως υπάρχει και το οικονομικό στη μέση, γι’ αυτό και η τεχνική ηγεσία εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις.

Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό συνεχίζουν οι Σοάρες, Αϊρόσα και Μέσκα, από τους οποίους οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν περισσότερα στη νέα σεζόν. Ο Σοάρες προερχόταν από τραυματισμό πριν υπογράψει στην ΑΕΛ, παρόλα αυτά πήγε πολύ καλά στη σεζόν που έληξε. Στη δεύτερή του χρονιά στους γαλαζοκίτρινους αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερος.

Ο Αϊρόσα ταλαιπωρήθηκε πέρσι από τον σοβαρό τραυματισμό του και στη νέα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως θα επανέλθει στο γνωστό του επίπεδο απόδοσης. Ο Μέσκα, στα τελευταία παιχνίδια ή καλύτερα από τότε που ανέλαβε ο Πάμπος Χριστοδούλου, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Η ομάδα που δημιουργείται θα είναι αισθητά αλλαγμένη. Οι ελπίδες των παραγόντων και των οπαδών είναι να επιστρέψει η ΑΕΛ δριμύτερη και να τους χαρίσει όμορφες στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ