aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι τρεις κόκκινες που δεν δόθηκαν στον τελικό κυπέλλου ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ

Οι τρεις κόκκινες που δεν δόθηκαν στον τελικό κυπέλλου ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή «Άκου τη φάση». O αναλυτής φάσεων εξέφρασε την άποψή του για τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στο ΓΣΠ, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να δείξει τρεις κόκκινες κάρτες στην ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι.

Αναλυτικά: 

«Φάνηκε να μπαίνει έτοιμος στο παιχνίδι ο Γιώργος Νικολάου. Τα σφυρίγματα και οι τοποθετήσεις του ήταν σωστές, ενώ εντόπισε ότι δεν υπήρχε παράβαση στα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ. Εκεί που υστέρησε τρομερά ήταν στις αντιαθλητικές ενέργειες εκτός φάσεων. Δεν υπήρχε περίπτωση κανείς να τον κατηγορήσει αν έδειχνε σωστές τις κίτρινες κάρτες. Έπρεπε να αποβληθεί ο Τάαμαρι με βάσει τις κίτρινες που δέχθηκε, έπρεπε να αποβληθεί και ο Ντε Βινσέντι και ο Μερκής. Ήταν μια μέτρια διαιτησία και αν ήμουν παρατηρητής θα του έβαζα βαθμολογία από το 7 μέχρι το 7.3. Δεν ήθελε να αμαυρώσει τον τελικό με κόκκινες κάρτες αλλά το παρατράβηξε. Δεν λέω ότι έπρεπε να δείξει όλες τις κόκκινες αλλά κάπου έπρεπε να το κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ