aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Οι οπαδοί της ΑΕΛ είχαν ανήθικη συμπεριφορά, ακούγαμε ρατσιστικές κραυγές»

«Οι οπαδοί της ΑΕΛ είχαν ανήθικη συμπεριφορά, ακούγαμε ρατσιστικές κραυγές»

Στους οπαδούς της ΑΕΛ έριξε το φταίξιμο για την ένταση που προκάλεσε τη 17λεπτη διακοπή του αγώνα με την Καραμπάχ, αμέσως μετά το γκολ των Αζέρων στις καθυστερήσεις, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πάτρικ Αντράντε.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του σημείωσε πως περίμενε ότι η κυπριακή ομάδα θα ήταν δυνατή, ενώ τόνισε την αισιοδοξία του ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για την ισοπαλία με την ΑΕΛ: «Περίμενα να δω μια δυνατή ομάδα και όντως δικαιώθηκα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα, σκληρός αντίπαλος. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο; «Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος αλλά και η ζέστη έπαιξε τον δικό της ρόλο. Μας ανέλυσαν καλά, αλλά είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Επίσης και ο αντίπαλος μπορούσε να σκοράρει. Ήταν αρκετοί οι παράγοντες».

Σας δυσκόλεψε πολύ η ΑΕΛ. Σας ανέλυσαν πολύ σωστά… «Υπήρξαν πολλές μάχες, κάποιες τις κέρδισαν, κάποιες τις κερδίσαμε. Ο καθένας έδωσε την δική του μάχη. Όταν δεχθήκαμε το γκολ παίξαμε καλύτερα, πήραμε την πρωτοβουλία και καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν θα έλεγα ότι η ΑΕΛ έδειξε κάτι ιδιαίτερο στη μεσαία γραμμή».

Θα καταφέρετε να προκριθείτε στο Μπακού; «Θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας. Το πιστεύουμε πως μπορούμε. Η ομάδα μας θα παίξει ακόμη καλύτερα».

Ποιος ήταν τελικά ο λόγος της έντασης; «Ο λόγος είναι οι φίλοι της ΑΕΛ. Πριν από το παιχνίδι είχαν ανήθικη και ασεβής συμπεριφορά. Τα παιδιά στον πάγκο άκουσαν προσβλητικές κραυγές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιος μάλιστα έριξε νερό από τις κερκίδες με πλαστικά ποτήρια, κάποιο από αυτά χτύπησε τον Μάρκο Βέσοβιτς στο κεφάλι. Ακούγαμε ρατσιστικές κραυγές από τους Κύπριους. Είχαν υβριστική συμπεριφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ