aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι μαγικές στιγμές του 2012

Οι μαγικές στιγμές του 2012

Σαν χθες πριν πέντε χρόνια, η ΑΕΛ κατέκτησε τον τίτλο πρωταθλήματος. Ήταν 5 Μαΐου 2012, όταν η ομάδα της Λεμεσού στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 44 χρόνια και έβγαλε τον κόσμο της στους δρόμους.

Τα γλέντια για τους οπαδούς της ΑΕΛ είχαν αρχίσει από την επομένη (σαν σήμερα) και διήρκεσαν 44 μέρες, όσο και τα χρόνια της ξηρασίας για την ομάδα. Η ζωή των φίλων της ΑΕΛ είχε αλλάξει και η Λεμεσός ζούσε στους ρυθμούς τους. Ο τίτλος ήλθε γιατί επικρατούσε ενότητα και αυτό τους έδινε δύναμη.

Όσα έγιναν πριν πέντε χρόνια δεν σβήνουν από τη μνήμη των οπαδών της ΑΕΛ. Πέντε χρόνια μετά αναπολούν τις μαγικές στιγμές, όμως το ζητούμενο σήμερα είναι να γίνουν όλοι και πάλι μια γροθιά. Υπάρχουν διαφορές, διχογνωμίες και ανασφάλεια για το μέλλον της ΑΕΛ. Ο τίτλος του 2012 έφερε ευτυχία, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι να βρεθεί ο τρόπος η ΑΕΛ να βαδίσει ενωμένη για νέες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ