aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι ευχαριστίες και όλα όσα ζητάει ο πρόεδρος

Οι ευχαριστίες και όλα όσα ζητάει ο πρόεδρος

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΛ, ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο της ομάδας για τις 1.600 κάρτες διαρκείας που πωλήθηκαν έως τώρα, όπως τα άτομα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια ομάδα στήριξης, έστω κι αν τελικά η προσπάθεια τους δεν βρήκε ανταπόκριση.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κάθε ένα από τους 1.600 περίπου φίλους της ομάδας μας που αγόρασαν φέτος εισιτήριο διαρκείας. Σίγουρα περιμέναμε και περιμένουμε ακόμα πολλούς περισσότερους. Με την δουλειά που έγινε και τις τιμές που προσφέραμε στον κόσμο, καθώς επίσης και τις ευκολίες πληρωμής, περιμέναμε πολλούς περισσότερους, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος. Ξανά ευχαριστούμε όσους αγόρασαν Διαρκείας.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τα άτομα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια ομάδα στήριξης της ΑΕΛ έστω κι αν τελικά η προσπάθεια τους δεν βρήκε ανταπόκριση. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν σ’ αυτό και συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια μας για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που την θέλουμε.

Θέλω να εκφράσω την απαρέσκεια μου για την μη συμμετοχή ανθρώπων που θα μπορούσαν εάν ήθελαν να προσφέρουν πολλά, αλλά επέλεξαν παρ’ όλες τις προσπάθειες της Διοίκησης να μείνουν μακριά από την ομάδα στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εμείς βέβαια είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Τίποτα δεν μας έχει χαριστεί και θα συνεχίσουμε όσοι είμαστε παρόν να δίνουμε τις μάχες. Όπως έχω ξαναπεί εμείς σηκώσαμε τις άγκυρες και τους καλούμε όλους να επιβιβαστούν.

Την Κυριακή έχουμε μετά από χρόνια πρεμιέρα στην έδρα μας. Η ΑΕΛ έχει την ανάγκη του κόσμου της. Πρέπει όλοι μαζί να γεμίσουμε την Ανατολική κερκίδα για να βοηθήσουμε στην κατάκτηση της πρώτης νίκης.

Στέλνω μήνυμα σε όλους τους ΑΕΛίστες οργανωμένους και μη. Φέτος η ομάδα δεν πρέπει να έχει την παραμικρή τιμωρία, χρηματική ή έδρας, για να έχουμε ακέραιες τις πιθανότητες μας για επίτευξη των στόχων μας. Όλοι ξέρουμε αφού το δείξαμε το 2012 ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καυτή ατμόσφαιρα χωρίς οτιδήποτε που να μην εμπίπτει στους κανονισμούς και επιφέρει τιμωρίες. Πάμε όλοι στο Τσίρειο για την ΑΕΛ μας, προσέχουμε ο καθένας τον διπλανό μας και κατ’ επέκταση την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ