aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι ευχάριστες εκπλήξεις

Οι ευχάριστες εκπλήξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Χάρης Κυριάκου και Βαλεντίνος Σιέλης αποτελούν τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις των δύο πρώτων αγωνιστικών. Με γεμάτα 90λεπτα, οι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν εκπλήξει τους φίλους της ΑΕΛ.

Ο πρώτος έχει να συναγωνιστεί τον Μάρκο Αϊρόσα, όμως κλέβει τις εντυπώσεις με την εκρηκτικότητα και το πάθος του, τόσο όταν αμύνεται όσο και όταν επιτίθεται. Πρόκειται για μια πετυχημένη προσθήκη και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Σιέλης είναι γνωστός για το πάθος του. Το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά σε μετεγγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού. Τελικά έμεινε στην ΑΕΛ και όλα δείχνουν ότι είναι σε θέση να κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Δίπλα στον Ντόσα Ζούνιορ μπορεί να αισθάνεται σιγουριά.

Αναλύοντας τις δυο πρώτες αγωνιστικές, τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά. Αν και χωρίς πολλά φιλικά στα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές αφομοίωσαν με την πρώτη τη φιλοσοφία του προπονητή τους.

Το στοιχείο της ομαδικότητας είναι εμφανές, ενώ σε συνδυασμό με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει φέτος η ΑΕΛ, παρατηρείται μια δικαιολογημένη αισιοδοξία. Τα ζητούμενα στη συνέχεια είναι δύο: πρώτον, η ομάδα να ανεβάζει ρυθμό και ποιότητα και, δεύτερο, να παίρνει τις νίκες αλλά και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες απώλειες.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ