aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι δύο υποψήφιοι και το πλάνο χωρίς 10άρι

Οι δύο υποψήφιοι και το πλάνο χωρίς 10άρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την απόκτηση των Γκέβοργκ Γκαζαριάν και Ιβάν Κάρλος, καθώς και την επιστροφή του Ζαρσίνιο Αντόνια, δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη κίνηση στα σκαριά για την ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Λεμεσού μπήκε από την περασμένη σεζόν σε πολύ καλά καλούπια. Ωστόσο, μέσα από τα πρώτα συμπεράσματα των φιλικών, διαπιστώθηκε αδυναμία στη θέση του επιτελικού.

Συνεπώς, το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο θα μπορέσει ο Ντούσαν Κέρκεζ να στηριχθεί στις ικανότητες είτε του Άτναν Αγκάνοβιτς είτε του Μάρκο Αντάμοβιτς στα παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Κροάτης και ο Σέρβος μοιράζουν κατά την προετοιμασία τον ρόλο του 10ριού. Από τη στιγμή που δεν προβλέπεται προς το παρόν άλλη ενίσχυση, ο Βόσνιος προπονητής είτε θα εμπιστευτεί έναν εκ των δύο είτε θα υποχρεωθεί να παρατάξει σχηματισμό, που δεν θα προϋποθέτει κλασικό 10άρι.

Πέρα από την αδυναμία που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη θέση, κατά τα άλλα δεν παρατηρείται κάποιο κενό. Με την εγκατάσταση των γαλαζοκίτρινων στη Σόφια, ο προπονητής της ΑΕΛ θα ασχοληθεί με την τακτική που θα εφαρμόσει στις 25 του μήνα, στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι  θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Ολεσάντρια Ουκρανίας (18:00), ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα γίνει με την ισραηλινή Σέκτσια το ερχόμενο Σάββατο (18:00).

Ο Κέρκεζ πάντως κατά μεγάλο ποσοστό έχει βρει τους εκλεκτούς. Θα στηριχθεί στους ίδιους περίπου, που κατέκτησαν το κύπελλο τον περασμένο Μάιο. Οι σίγουροι για την πρώτη ενδεκάδα της σεζόν είναι οι Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Α, Τεϊσειρα, Ζούνιορ, Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι, Αντάμοβιτς, Χουράδο και Αβραάμ. Μένουν άλλες δύο θέσεις για να «κλειδώσει» η ενδεκάδα.

Η ΑΕΛ ενημέρωσε χθες το νέο συνεχές ωράριο της μπουτίκ της: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-18:00, Τετάρτη και Σάββατο 9:00-13:00. Επίσης, υπενθύμισε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας «Lion Premium» και «Lion», έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν ώς και τις 18 Ιουλίου, για να κρατηθεί η θέση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ