aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι αντιδράσεις των ομάδων για τα προημιτελικά της κλήρωσης του Kυπέλλου

Οι αντιδράσεις των ομάδων για τα προημιτελικά της κλήρωσης του Kυπέλλου

Η Καρμιώτισσα που έβγαλε το λάδι της Ανόρθωσης, η ΑΕΛ που θέλει και τους δύο τίτλους, η Νέα Σαλαμίνα που σέβεται αλλά δεν φοβάται τους γαλαζοκίτρινους και η θετική όπως χαρακτηρίστηκε κλήρωση για τον Εθνικό. Διαβάστε πως υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola.

Καρμιώτισσα – Ανόρθωση

Κώστας Χατζηστυλλής (Καρμιώτισσα): «Πάντα πιστεύαμε στον θεσμό του κυπέλλου. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Η Ανόρθωση έχει διαφορετικούς στόχους. Θα το παλέψουμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια».

Δημήτρης Χριστοφόρου (Ανόρθωση): «Έχουμε πρόσφατο δείγμα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Τη σεβόμαστε γιατί μας υποχρέωσε να το κάνουμε στα δύο παιχνίδια που την αντιμετωπίσαμε. Στο ένα δεν την κερδίσαμε και στο άλλο μας έβγαλε το λάδι. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, το διεκδικούμε και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Περιμένουμε να μας βάλει δύσκολα, όμως στόχος είναι η πρόκριση και η κατάκτηση κάθε τροπαίου που διεκδικούμε».

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Θεόδωρος Αντωνίου (ΑΕΛ): «Οποιοσδήποτε κι αν ήταν αντίπαλος σήμερα θα είχε τον σεβασμό μας. Στόχος της ομάδας είναι να πάμε μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Δημήτρης Λάζος (Νέα Σαλαμίνα): «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση για ακόμα μια χρονιά. Η ΑΕΛ δικαίως διεκδικεί το πρωτάθλημα, είναι ένα δυνατό σύνολο με ένα εξαιρετικό προπονητή. Νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Η ΑΕΛ έχει τον σεβασμό μας, όμως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο φόβου προς τον αντίπαλο. Θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες για την πρόκριση, Είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει και το διεκδικήσουμε. Πάντα είναι ενδιαφέρον οι αγώνες με την ΑΕΛ και πιστεύω θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Νεκτάριος Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ): «Ολόκληρη η Κύπρος μπορεί να είναι χαρούμενη για αυτή τη σύγκρουση. Δεν ξέρω πόσο χαρούμενες θα είναι οι δύο ομάδες. Πρόκειται για το κλασικό ντέρμπι τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο θεσμό του κυπέλλου. Θα μπορούσε ένα ήταν τελικός. Εμάς ο δρόμος του Κυπέλλου είναι αυτός που μπορούμε να κατακτήσουμε ένα τίτλο και να εξαρτάται από εμάς, άρα τον έχουμε ως προτεραιότητα. Προσδοκούμε για δύο καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει. Αλλά την ίδια ώρα εύχομαι να είναι ο ΑΠΟΕΛ».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Θα αρχίσω με το κίνητρο που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ για το θεσμό του Κυπέλλου, οπότε αυτό είναι ένα στοιχείο που ασφαλώς θα λάβουμε σοβαρά υπόψη και ένα στοιχείο που μας κάνει να πάμε ακόμα πιο έτοιμοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι δύο παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην Κύπρο. Συμφωνώ με τον Νεκτάριο (σ.σ. Πετεβίνο), θα γίνουν δύο αμφίρροπα παιχνίδια και απ’ εκεί και πέρα όταν θα έρθει η μέρα για τα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε την πρόκριση».

Εθνικός – Ολυμπιακός

Μάριος Μιτσίδης (Εθνικός): «Είναι μια θετική κλήρωση, αποφύγαμε μεγάλους αντιπάλους. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, όμως πρέπει να δούμε και τη σωτηρία της ομάδας. Είμαστε σε δύσκολη θέση, όμως θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα».

* Δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ