aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟι 11άδες στο ΑΕΛ-Απόλλων: Στον πάγκο ο Σατσέτι, βασικοί Βοζίνια-Ζούνιορ

Οι 11άδες στο ΑΕΛ-Απόλλων: Στον πάγκο ο Σατσέτι, βασικοί Βοζίνια-Ζούνιορ

Διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στον σημερινό επαναληπτικό κυπέλλου για την ημιτελική φάση (2-1 για τους γαλαζοκίτρινους το πρώτο ματς).

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, δεν άφησε εκτός αποστολής τον Σατσέτι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ομόνοια, καθότι ο Αργεντινός εκεί που αναφερόταν πως θα χάσει 1-2 ματς, τελικά είναι στον πάγκο. Εκτός θα είναι και ο Ρομπέρζ, όπως κι οι Περέιρα, Παπουλής, Χ. Κυριάκου. Όσον αφορά στον Σαρδινέρο που έγινε αναγκαστική αλλαγή με την Ομόνοια, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Γιούστε, Ουεντραόγκο, Στυλιανού,Σαρδινέρο, Μπρου, Μάρκοβιτς, Καραγιόλ, Φοπαλά, Σελάγια. Στον πάγκο βρίσκονται οι Κίσσας, Σατσέτι, Σκέμπρι, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ, Ψύχας, Ν. Σπόλιαριτς και Βασιλείου.

Από την άλλη, ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κέβιν Λαφράνς λόγω καρτών, τη θέση του οποίου πήρε ο Ζούνιορ. Βασικός είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ζοσιμάρ Βοζίνια.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ν. Τεϊσέιρα, Γκαθτανιάγα, Ζντραφκόφσκι, Αβραάμ, Ντα Σίλβα, Μακρής, Χουράδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ