aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Όχι» στο Survivor 2 από Κύπριους πρώην παικταράδες!

«Όχι» στο Survivor 2 από Κύπριους πρώην παικταράδες!

Η αναζήτηση διάσημων για να στελεχωθεί η μία ομάδα του δεύτερου Survivor του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει έξι ολόκληρους μήνες, συνεχίζεται. Πέρα από τα πολλά ονόματα που ακούγονται κι από κάποια που έχουν ήδη συμφωνήσει, έχουμε κι αυτά των πρώην αθλητών που προσπαθεί η παραγωγή να πείσει να μπουν στο παιχνίδι για να… έχει και το αθλητικό κοινό μαζί της. Μην ξεχνάτε άλλωστε τι έγινε πέρυσι με τη συμμετοχή του Λάμπρου Χούτου, αλλά και του Κώστα Κοκκινάκη.

Διαβάστε επίσης: Νέες καυτές πόζες από την αδελφή του «Ντέβι»! (pics)

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως σκέφτονται αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές όπως του Γιούρκα Σεϊταρίδη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά τα τελευταία ονόματα που προέκυψαν σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τόσο σε κυπριακά, όσο και ελλαδικά ΜΜΕ, είναι αυτά των Μιχάλη Κωνσταντίνου, Γιάννη Οκκά, Κώστα Μαλέκκου.

Ο πρώτος, υπενθυμίζουμε όσον αφορά στην καριέρα του στην Ελλάδα πως είχε αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτή του Ολυμπιακού, ενώ όταν έγινε η… μετακόμιση απέκτησε χιλιάδες haters. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο τόσο στην Ελλάδα, όσο φυσικά και στην Κύπρο, κάτι που φαίνεται να μετράει αρκετά η παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Η αθλητικογράφος που δεν ξεχνιέται εύκολα (pics)

Αναγνωρίσιμη στην Ελλάδα είναι και η φήμη του Γιάννη Οκκά, ο οποίος έπαιξε σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και μετά την μετακόμισή του σε Νέα Φιλαδέλφια στον Πειραιά έγινε κι αυτός… «αφίσα για να πετάνε βελάκια απάνω της» οι οπαδοί των δύο «δικέφαλων» στα οπαδικά οικήματά τους.

Επίσης -κρατηθείτε τώρα…-, στον νερόμυλο των προτάσεων σε παλαίμαχους Κύπριους, σύμφωνα με τις διαρροές, «ρίχθηκε» και το όνομα του Κώστα Μαλέκκου, τον οποίο θυμήθηκε η παραγωγή του Survivor 2 μάλλον λόγω ενός αποτυχημένου περάσματός του από τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Και περισσότερο λόγω της μεγάλης φήμης του στην Κύπρο και στο γεγονός πως δημιούργησε αμέτρητους haters, όταν μετά την Ομόνοια και ενδιάμεσο σταθμό στην ΑΕΛ, πήγε στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί με τις πόζες της η Κύπρια γυμνάστρια (pics)

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για δισταγμό και άρνηση των πιο πάνω παλαίμαχων παικταράδων, τόσο για οικογενειακούς όσο και επαγγελματικούς λόγους στο ενδεχόμενο να λείψουν για μεγάλο διάστημα, όμως, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το «όχι» κάποιων εξ αυτών είναι οριστικό. Βεβαίως, οι φανς του εν λόγω ριάλιτι επιβίωσης, θα διαβάσουν και θα ακούσουν πολλά ακόμη μέχρι την οριστική επιλογή των παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ