aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Βοζίνια κράτησε, ο Σάσι τη λύτρωσε! (video+pics)

Ο Βοζίνια κράτησε, ο Σάσι τη λύτρωσε! (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Θρίλερ με το καλημέρα στο πρωτάθλημα. Από την πρεμιέρα και στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ της ΑΕΛ και του Άρη τα είδαμε (σχεδόν) όλα! Ένα πολύ καλό παιχνίδι, μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, ένα χαμένο πέναλτι και γκολ νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για τους γαλαζοκίτρινους που επικράτησαν 1-0 του Άρη.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο δεύτερο μέρος επιβλήθηκε πλήρως και τελικά με γκολ του Σάσι πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Άρη να χάνει πέναλτι στο 86′, όταν ο Βοζίνια… ψώνισε τον Νικολίτα και κράτησε (μέχρι εκείνο το σημείο) το 0-0.

Μία παράβαση που δεν υπήρχε ποτέ, καθώς ο Λαφράνς έδιωξε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ την μπάλα σε τάκλιν που έκανε στον Μεντεζέροβιτς. Και παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Νικολάου ήταν κοντά στη φάση, πήρε τη λάθος απόφαση! Τελικά, στο 90’+3 ο ακούραστος Αϊρόσα σέντραρε από τα δεξιά και ο Τυνήσιος με κεφαλιά σε κενό τέρμα χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ.



ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μίτρεα, Αβραάμ, Νικολάου (63′ Σίλβα), Σοάρες, Ρεζέντε (80′ Ντε Λεόνσο), Μέσκα (72′ Μπενίτεθ), Σασί, Αρουαμπαρένα.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Ράντου, Παναγή, Ενγκολόκ, Γιούσεφ (64′ Μεντζέντοβιτς), Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα, Πόλιανετς (46′ Κύπρου / 76′ Σκούρτης).

Σκόρερ: Σάσι 90’+3.

Κίτρινες: Μέσκα, Αϊρόσα / Μαραγκουδάκης, Ράντου.

Αποβολές: -.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Νικολάου Γεώργιος.

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Αναστασίου Ιωάννης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ