aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Βινίσιους και τα γαλαζοκίτρινα χαμόγελα για δύο

Ο Βινίσιους και τα γαλαζοκίτρινα χαμόγελα για δύο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σύμφωνα με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του προπονητή της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, απομένει η απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ για να ολοκληρωθεί το παζλ.

Όπως γράψαμε και χθες, στα υπόψη βρίσκεται ο Βινίσιους, ο οποίος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση από τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, οι παράγοντες της ΑΕΛ τονίζουν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνει ελεύθερος ο Βραζιλιάνος μέσος είναι να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη να «αρπάξει» Βινίσιους εφόσον μείνει ελεύθερος

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ θα δώσει το Σάββατο το δεύτερο φιλικό της επί βουλγαρικού εδάφους απέναντι στην Ξάνθη, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία επίσης προετοιμάζεται στο Πράβετς. Επίσης, με την επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένα δύο φιλικά, ένα με την Ομόνοια και ένα με την Αλκή.

Τα μηνύματα που έρχονται από το Πράβετς είναι θετικά για την παρουσία των νεοφερμένων της ΑΕΛ, ειδικότερα του Ντα Σίλβα και του Χουράδο. Αμφότεροι αναμένεται να σηκώσουν μεγάλο βάρος στην επίθεση ο Βραζιλιάνος δημιουργός και ο Ισπανός εκτελεστής. Βέβαια ο Ντούσαν Κέρκεζ δουλεύει για να δημιουργήσει ομάδα συνόλου, όπως επιτάσσει άλλωστε το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ