aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Βέσκο για το αντίο στον Βλάνταν Τόμιτς

Ο Βέσκο για το αντίο στον Βλάνταν Τόμιτς

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση του ΑΣΙΛ ενημερώνει ότι ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς, με επιστολή του, θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με το ενδιαφέρον τους και την στήριξη τους την οικογένεια του αδικοχαμένου συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Βλάνταν Τόμιτς.

Αναλυτικά:

Ο προπονητής της ομάδας μας, κύριος Βέσκο Μιχαήλοβιτς, με επιστολή του, θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με το ενδιαφέρον τους και την στήριξη τους την οικογένεια του αδικοχαμένου συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Βλάνταν Τόμιτς.
Την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την Ανόρθωση, και τους παλιούς συμπαίκτες του Βλάνταν στην “Μεγάλη Κυρία”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης, κύριο Κίκη Κωνσταντίνου, στο πρώην μέλος του Δ.Σ της ομάδας της Αμμοχώστου, κύριο Χριστάκη Πίττα αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΛ, κυρίου Ανδρέα Σοφοκλέους για την μεγάλη του εισφορά στην οικογένεια του Βλάνταν Τόμιτς!
Καλό παράδεισο φίλε, αιωνία σου η μνήμη!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ