aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Βασίλης Παπαφώτης στο πλάνο της ΑΕΛ

Ο Βασίλης Παπαφώτης στο πλάνο της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην ΑΕΛ άρχισαν δειλά-δειλά να σκέφτονται και την επόμενη σεζόν, παρόλο που προέχει να δουν την εξέλιξη και την κατάληξη της φετινής. Ωστόσο, το πλάνο της διοίκησης Σοφοκλέους, στο οποίο δουλεύουν τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να τους βρει προετοιμασμένους τουλάχιστον έως έναν βαθμό η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

Ο Βασίλης Παπαφώτης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο πλάνο της ΑΕΛ. Το συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού με τη Δόξα ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΛ να έλθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κρίνεται ως μια πολύ καλή περίπτωση, αφού με την εμπειρία του στη Δόξα την τελευταία τριετία (άρχισε από τον ΑΠΟΕΛ), έδειξε ικανός να ανέβει επίπεδο.

Στον σύλλογο της Λεμεσού, δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν για την περίπτωση Παπαφώτη. Αυτό προτίθεται να κάνουν όσο δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι έθεσαν σε λειτουργία το πλάνο της διοίκησης, έχοντας ως στόχο τη συνέχιση της πρωταγωνιστικής πορείας, με παρόν και μέλλον. Σαφώς και η ΑΕΛ θα κινηθεί στα νέα οικονομικά δεδομένα που θα επικρατήσουν στο ποδόσφαιρο, τα οποία προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τριετία… σταθερότητας

Την τελευταία τριετία ο Βασίλης Παπαφώτης αγωνίζεται με τη φανέλα της Δόξας. Την πρώτη σεζόν στην ομάδα της Κατωκοπιάς αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως εντάχθηκες ως ελεύθερος. Αυτό που διακρίνει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή είναι η σταθερότητα. Είχε τρεις γεμάτες σεζόν με τη Δόξα. Στην πρώτη (2017-18) αγωνίστηκε σε 30 αγώνες πρωταθλήματος (4 γκολ, 5 ασίστ), πέρσι (2018-19) δήλωσε «παρών» σε 26 αγώνες (3 γκολ) και φέτος σε 19 (4 γκολ, 1 ασίστ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ