aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Τσάβες έρχεται Κύπρο και πιάνει (τελικά) λιμάνι!

Ο Τσάβες έρχεται Κύπρο και πιάνει (τελικά) λιμάνι!

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μετεγγραφής οδεύει η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού συμφώνησε με τον Αντρές Τσάβες, τον 30χρονο Αργεντινό επιθετικό που φόρεσε τη φανέλα των Μπόκα Τζούνιορς και Σάο Πάολο. Επίσης είχε σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό.

Παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες διαφάνηκε πως η προσπάθεια της ΑΕΛ για να κάνει «δικό της» τον Τσάβες έπεσε στο κενό, καθώς ο ποδοσφαιριστής «ψαχνόταν» για κάτι καλύτερο, τελικά επανήλθε ο ίδιος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν. Άλλωστε η ομάδα της Λεμεσού βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή, με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Τσέποβιτς. Απομένει να πέσουν και οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή, με τον Αργεντινό άσο να πιάνει λιμάνι και να ντύνεται στα γαλαζοκίτρινα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την επιστροφή της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, αφού προέχει ο αυριανός επαναληπτικός με την Καραμπάχ, αναμένεται να επισημοποιηθεί και η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Τσάβες. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έρθει άμεσα στην Κύπρο, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Κέρκεζ.

Ο Αργεντινός, γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1991, άρχισε την καριέρα του από την Μπάνφιλντ το 2010, με την οποία αγωνίστηκε 92 αγώνες και πέτυχε 34 γκολ σε μια τετραετία. Το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα, πήρε μετεγγραφή για την Μπόκα Τζούνιορς. Σε δυόμισι χρόνια μέτρησε 38 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σάο Πάουλο της Βραζιλίας (29 αγώνες, 9 γκολ). Ακολούθως για ένα εξάμηνο βρέθηκε στον Παναθηναϊκό (6 ματς, 1 γκολ), ενώ τον Ιανουάριο του 2018 εντάχθηκε στην Ουρακάν Αργεντινής (59 ματς, 15 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ