aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Τερζής… σκάναρε αρκετά την ΑΕΛ

Στη Βουλγαρία βρέθηκε τις προηγούμενες πέντε ημέρες ο Τόλης Τερζής, άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη (προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, αντιπάλου της ΑΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ) και παρακολούθησε όλα τα φιλικά που έδωσε η ομάδα της Λεμεσού στο μέχρι στιγμής διάστημα της προετοιμασίας της εκεί.

Ο Τερζής είχε μεταβεί και στην Κύπρο πριν βρεθεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να δει και το φιλικό της ΑΕΛ με την Ζάμαλεκ.

«Υπάρχει πλήρης εικόνα της αντιπάλου του Άρη στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και με βάση τις σημειώσεις που έχει ο άμεσος συνεργάτης του Παντελίδη, θα ξεκινήσει σταδιακά η προετοιμασία των κίτρινων για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της μεθεπόμενης Πέμπτης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”», αναφέρεται σε ελλαδικά μέσα.

Από εκεί και πέρα, ο Χαμζά Γιουνές, που υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, «σουβενίρ» από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αϊντχόφεν, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 12 περίπου μέρες. Ο Ντάνιελ Λάρσον, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθημερινά ανεβάζει ρυθμό. Στον αντίποδα, ο Χουλιάν Κουέστα επανήλθε στο προπονητικό πρόγραμμα. Στη σημερινή προπόνηση του Άρη το παρών έδωσε και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ