aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Σωτηρίου σφύριξε δύο φορές το «τέλος» του Μπαλταζάρ

Ο Σωτηρίου σφύριξε δύο φορές το «τέλος» του Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Λούκας Σωτηρίου ορίστηκε να «σφυρίξει» το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ στο ΓΣΠ την Κυριακή (21/10).

Ο εξελίξιμος ρεφ για δεύτερη φορά στη διαιτητική του καριέρα θα είναι ο «άρχων» σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο γαλαζοκιτρίνων. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2016/17 όταν για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Για τις συνολικές επιδόσεις των δύο ομάδων με διαιτητή τον Λούκα Σωτηρίου διαβάστε: Τι κάνουν με Σωτηρίου διαιτητή ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ (δεύτερο γαλαζοκίτρινο ντέρμπι)

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Λούκας Σωτηρίου με τις δύο ομάδες από τη στιγμή που μόλις μία φορά στο παρελθόν ορίστηκε σε μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι; Τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο νεαρός διαιτητής ήταν στο Απόλλων-ΑΕΛ (5-1) στις 3 Μαρτίου 2018, αγώνας που έφερε την απόλυση του Μπρούνο Μπαλταζάρ από τον πάγκο της ΑΕΛ, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου «σφύριξε» στην εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ερμή με 0-1, τελευταία αναμέτρηση του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων της Λευκωσίας. Θυμίζουμε ότι εκείνο το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια λίγο πριν το φινάλε με εμπλοκή παικτών, προπονητών και ατόμων από τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αποβλήθηκε από τον Λούκα Σωτηρίου και ακολούθως του επιβλήθηκε ποινή (πρόστιμο) από τον Αθλητικό Δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ