aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Σόουζα και ο Παπαφώτης

Ο Σόουζα και ο Παπαφώτης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που στον ΑΠΟΕΛ το πήραν απόφαση για να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια ώστε να εντάξουν στο ρόστερ τον Λούκας Σόουζα, εννοείται πως «τρέχουν» οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση και αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα περαιτέρω εξελίξεις.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τη διοίκηση της ΑΕΛ όσο και με αυτήν στον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Σόουζα να ντυθεί στα χρώματα των πρωταθλητών.

Με τον δυναμικό μέσο έχει επέλθει συμφωνία στις πλείστες πτυχές που άπτονται μιας πιθανής συνεργασίας, οπότε το μόνο που απομένει είναι ο Βραζιλιάνος να βάλει ένα τέλος στις… διαφορές που τον χωρίζουν με την ΑΕΛ. Τον Σόουζα, έχει αξιολογήσει ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μάριο Μπέιν και ασφαλώς ήταν θετική η άποψη που σχημάτισε για την αγωνιστική του αξία.

Εξάλλου, ο τεχνίτης μέσος είχε πολύ καλή παρουσία σε όσα παιχνίδια έπαιξε στη λήξασα σεζόν με την ΑΕΛ προτού τραυματιστεί. Μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά και τις δύο θέσεις στην καρδιά της μεσαίας γραμμής. Όπως έλεγαν οι χθεσινές πληροφορίες, στον ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμοι να συζητήσουν ακόμη και το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν κάποιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Λεμεσού προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να γίνει εφικτή η προσθήκη του Σόουζα.

Ένα εκ των ονομάτων που έπεσε στο τραπέζι είναι του νεαρού και εξελίξιμου Βασίλη Παπαφώτη, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και συγκεντρώνει καλή προοπτική για να προχωρήσει, ενώ δεν κλήθηκε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την προετοιμασία. Αξίζει να σημειωθεί πως εάν τελικά προχωρήσει η περίπτωση του Αγκουστίν Φαρία, δεν επηρεάζει τις ενέργειες που γίνονται για την προσθήκη (και) του Σόουζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ