«Ο Σοφοκλέους δεν είναι φυγάς»

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο, τις τελευταίες μετεγγραφικές προσθήκες που έγιναν και τον Ανδρέα Σοφοκλέους, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις τελευταίες κινήσει που έγιναν: «Θα έχουμε περισσότερες επιλογές, όμως δεν αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι οι Μεντόγεβιτς και Μάε. Εκτός θα είναι και ο Αντάμοβιτς».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας. Αν προετοιμαστούμε κατάλληλα θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε καλά συγκεντρωμένοι, η ομάδα έδειξε αφοσίωση και πάντα με τις υποδείξεις του προπονητή μας θα κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για το στόχο της ομάδας: «Είναι θετικά τα μηνύματα. Με τις προσθήκες που έγιναν βελτιώνεται το κλίμα στην ομάδα. Ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός στην ομάδα. Για στόχους δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θα πρέπει να δούμε πως θα μπουν οι προσθήκες».

Για τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Έχει δηλώσει από την αρχή ότι δεν είναι φυγάς. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια για την ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσει ακυβέρνητο το καράβι. Δεν θα φύγει έτσι απλά. Χρειάζεται και ο κόσμος να στηρίξει την ΑΕΛ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ