aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Σοάρες, ο Ζούνιορ, ο Σόουζα και οι άλλοι

Ο Σοάρες, ο Ζούνιορ, ο Σόουζα και οι άλλοι

Πέρσι προερχόταν από τραυματισμό. Σταδιακά βρήκε τα πατήματά του, αλλά φέτος είναι καταπληκτικός. Ο λόγος για τον Μάρκο Σοάρες, ο οποίος αναδείχθηκε σε κορυφαίο του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ήταν ασταμάτητος και ήταν παντού. Πρώτος σε δύναμη, αλλά και με πολλή ποιότητα. Θύμισε τον ρόλο και την προσφορά που είχε ο Ντεντέ τη σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με τη διαφορά, όμως, ότι ο Σοάρες έχει περισσότερη ποιότητα, μαρκάρει, αλλά και κουβαλά την μπάλα με επιτυχία.

Στο ντέρμπι σε ακόμη ένα παιχνίδι, μέτρησε η χημεία στο κέντρο της άμυνας με τους Σιέλη και Ζούνιορ. Εξαιρετικός ο Φορτούνα, έδωσε ένα άλλο δείγμα του ταλέντου του, ενώ ο Νικολάου επέστρεψε δριμύτερος στην ενδεκάδα.

Θαυμασμός υπήρξε και για τον Σόουζα, που ήταν ασταμάτητος σε ένα διπλό ρόλο, μέσου και δεύτερου επιθετικού. Γενικά η ΑΕΛ γίνεται ομάδα και όταν ανέβουν και κάποιοι άλλοι, όπως οι Μέσκα, Σαβάν, Γεωργιάδης, Σαρκί, Παπάνκο, όλα θα είναι ακόμη καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ