aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ Σάσι σόκαρε στο 90'+3 την ΑΕΛ! (pics)

Ο Σάσι σόκαρε στο 90’+3 την ΑΕΛ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σοκ για την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΖ και απώλεια μία μεγάλης ευκαιρίες για να σκαρφαλώσει στη 2η θέση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι το 90’+3 κρατούσε σχετικά εύκολα το προβάδισμα που πήρε στο 66ο λεπτό με το αυτογκόλ του Σιμονζί, όμως σε εκείνο το σημείο ο Σάσι ήρθε από το πουθενά και σαν από μηχανής Θεός σκόραρε για να χαρίσει τον βαθμό στην ομάδα του.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολεύτηκαν πολυ να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις.

Τελικά, η αποβολή του Οζίας και το αυτογκόλ του Σιμοντζί φαινόταν πως θα λύτρωναν την ΑΕΛ. Αμ δε! Η ΑΕΖ ή καλύτερα ο Σάσι γέλασε τελευταίος και με σουτ, εντός περιοχής, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Αϊρόσα, Λαφρανς, Σιέλης, Φορτούνα, Νικολάου (46′ Σοάρες), Σόουζα, Σαβάν (86′ Γεωργιάδης), Μπαμπάνκο (46′ Ουέλιγκτον), Μέσκα, Αουραμπαρένα.

ΑΕΖ (Νικόλας Μαρτίδης): Χρυσοστόμου, Κυριάκου, Οζίας, Σκόπλιακ, Σακελλαρίου (82′ Σεμέδο), Φελισιέν, Σιμονζί (81′ Αουρέλιο),  Σάσι, Ανδρέου (66′ Μαμμίδης), Ντος Σάντος, Πάγκαλος.

Σκόρερ: Σιμονζί 68′ (αυτ.)

Κίτρινες: Ουέλιγκτον, Αρουαμπαρένα, Σαβάν / Σιμοντζί

Αποβολές: Οζίας (2η κίτρινη)

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Καλησπέρας Νίκος

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής: Ξάνθου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ