aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ράφαελ Ρόμο κερδίζει έδαφος

Ο Ράφαελ Ρόμο κερδίζει έδαφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ψάχνει απ’ εδώ, το ψάχνει απ’ εκεί ο Πάμπος Χριστοδούλου για τον εκλεκτό για τον «άσο» και είναι θέμα χρόνου, πλέον, να συνάψει συνεργασία με τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον φύλακα-άγγελο της ΑΕΛ τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, η ομάδα της Λεμεσού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ανδρέα Κίττο, ενώ αναζητεί και τον τερματοφύλακα που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΛ διαθέτει, επίσης, δυο νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες, τον Ευάγγελο Γεωργίου και τον Ευγένιο Πέτρου, στους οποίους στηρίζει πολλά για το μέλλον. Ο δεύτερος είναι μόλις 19 χρονών.

Η περίπτωση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες είναι αυτή του 26χρονου Βενεζουελάνου Ράφαελ Ρόμο. Ανήκει στην Ουντινέζε από τα 20 του. Αγωνίστηκε στην Εστουτιάντες Μέριδα της πατρίδας του (14 ματς) και στη Μινέιρος (78 συμμετοχές). Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ουντινέζε, αλλά έμεινε στη σκιά του Ορέστη Καρνέζη αφού δεν είχε καμιά συμμετοχή. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι κατάληξη θα έχει το θέμα.

Εξάλλου, στην ΑΕΛ έχουν έτοιμο συμβόλαιο για τον 21χρονο Νούριο Φορτούνα (φωτό), ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας. O Πορτογάλος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα.

Κι ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις στα μετεγγραφικά, οι φίλοι της ΑΕΛ αναπολούν τις όμορφες στιγμές της σεζόν 2011-12. Αυτό φαίνεται από την κινητικότητα στα εισιτήρια διαρκείας. Στην προχθεσινή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» τους αρκετοί παλαίμαχοι αλλά και φίλοι της ομάδας, δείγμα της πίστης για ένα νέο ξεκίνημα.

Τα διαρκείας έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1.000 και ακόμη είναι αρχές Ιουνίου, ενώ στην περσινή σεζόν η ΑΕΛ διέθεσε μόλις 909. Η διοίκηση στοχεύει πέραν των 2.000 διαρκείας και αναμένει από τον κόσμο να υλοποιήσει αυτό τον στόχο.

Στην ΑΕΛ δεν μιλούν για τίτλο, γνωρίζοντας πως μια νέα προσπάθεια χρειάζεται τον χρόνο της. Ωστόσο, στηρίζουν πολλά στο ομαδικό πνεύμα και στην ομάδα συνόλου που θα επιδιώξει να δημιουργήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου, όπως έκανε τη σεζόν 2011-12.

Χαμηλοί τόνοι, σκληρή δουλειά, γεμάτη εξέδρα και όπου βγάλει. Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της διοίκησης είναι η επάνοδος του κόσμου στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ