aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ πρώην ΑΕΛίστας που άφησε άγαλμα τον Σιέλη με ντρίπλα-highlight (video)

Ο πρώην ΑΕΛίστας που άφησε άγαλμα τον Σιέλη με ντρίπλα-highlight (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο με τα στιγμιότυπα του φιλικού ΑΕΛ – ΑΠΕΑ (3-0) το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, όπως πολλοί θα πρόσεξαν, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ακρωτηρίου πραγματοποίησε σπουδαία ντρίπλα και άφησε «άγαλμα» τον Βαλεντίνο Σιέλη.

Και μιλάμε για ντρίπλα – highlight που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ενέργεια του ποδοσφαιριστή το γεγονός πως ανήκει στο ρόστερ νεοφώτιστης ομάδας της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ (πρώην πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας).

Ευτυχώς, μία συνέντευξη του εν λόγω ποδοσφαιριστή στην ιστοσελίδα «Lemesos-sports» ρίχνει φως στις απορίες μας. Πρόκειται για τον 21χρονο Γιώργο Κωνσταντινίδη (στο κέντρο της φωτό), ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, όμως δεν παρέμεινε στην ομάδα της Λεμεσού.

Έφυγε στα 16 του για προσωπικούς λόγους όπως επικαλέστηκε και επέστρεψε στα 18 του διότι κλήθηκε να περάσει από δοκιμαστικά το καλοκαίρι του 2013 αφού πίστεψε πως έπρεπε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Αφού θεώρησε πως δεν θα είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΛ, συνέχισε στον Ν&Σ Ερήμης (2014-15).

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σπουδάζει sport science και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και στο ΘΟΪ Λακατάμιας (στην περσινή σεζόν). Όπως επίσης αποκάλυψε σε ένα άλλο σκέλος της συνέντευξής του, λόγω των σπουδών του απέρριψε καλύτερες προτάσεις.

Αυτός λοιπόν είναι ο ποδοσφαιριστής που προκάλεσε θετικές εντυπώσει στο φιλικό ΑΕΛ – ΑΠΕΑ. Η ντρίπλα του Κωνσταντινίδη στο όγδοο προς δέκατο δευτερόλεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ