aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Πάρντο θυμήθηκε τον τραυματισμό του Κακά στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Ο Πάρντο θυμήθηκε τον τραυματισμό του Κακά στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Στη βελγική ιστοσελίδα «RTBF» μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο σχετικά με τη θητεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά και για τις διαστάσεις που παίρνουν τα επεισόδια στα γήπεδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας θυμήθηκε τα γεγονότα του αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ που είχε διακοπεί μετά τον τραυματισμό του Κακά: «Σε ένα παιχνίδι στην Κύπρο οπαδοί της αντίπαλης ομάδας έριξαν βεγγαλικό που χτύπησε έναν παίκτη μας, τραυματίστηκε και το παιχνίδι διεκόπη. Παίξαμε ξανά σε ουδέτερο γήπεδο. Χωρίς οπαδούς. Κερδίσαμε».

Αναφορικά με τις αλλαγές που έγιναν στο κυπριακό ποδόσφαιρο ανέφερε και τις προσπάθειες που γίνονται για πάταξη του φαινομένου: «Στην αρχή τα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια γίνονταν με τη μισή κερκίδα για κάθε ομάδα. Τώρα είναι τα 3/4 για τους γηπεδούχους και το 1/4 για τους φιλοξενούμενος. Επίσης όταν αγοράζεις εισιτήριο πρέπει να δώσεις όνομα, αριθμό ταυτότητας, ενώ υπάρχουν και κάμερες στα γήπεδα».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ