aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Παντελίδης είχε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για λογομαχία με οπαδούς της ΑΕΛ!

Ο Παντελίδης είχε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ για λογομαχία με οπαδούς της ΑΕΛ!

Πώς τα φέρνει η ζωή. Η ΑΕΛ ξάφνιασε το πρωί της Τετάρτης με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σάββα Παντελίδη στη θέση του προπονητή. Με αστραπιαίες κινήσεις μετά την αρνητική τροπή στις επαφές με τους Τσεντομίρ Γιανέφσκι και Ζόρζε Σίλας οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν με τον Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Κύπρο, σηκώνει άμεσα δουλειά και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Πάφος FC για την 13η αγωνιστική.

Η ΑΕΛ θα είναι ο 16ος (!) σταθμός της προπονητικής καριέρας του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος για πρώτη φορά θα δοκιμάσει την… τύχη του ή αν προτιμάτε θα τεστάρει τις προπονητικές του ικανότητες εκτός Ελλάδας. Βέβαια, τη νέα του ομάδα την αντιμετώπισε ως τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, το καλοκαίρι του 2019.

Οι κιτρινόμαυροι προκρίθηκαν δύσκολα με «διπλό» στη Λάρνακα (1-0 με σκόρερ τον Νικολά Ντιγκινί) και αφού είχε προηγηθεί το ισόπαλο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αγώνας στην «ΑΕΚ Αρένα» είχε μπόλικο σασπένς και ένταση, αφού το πέναλτι υπέρ του Άρη για μαρκάρισμα του Βοζίνια στον Ιντέγε αμφισβητήθηκε έντονα από παίκτες και οπαδούς της ΑΕΛ.

Μάλιστα, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων τα έψαλλαν έντονα στον προπονητή του Άρη, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος τους απάντησε με αποτέλεσμα να… ανάψουν τα αίματα. Η κίνηση αυτή του Ελλαδίτη προπονητή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμώρησε με ποινή μιας αγωνιστικής τον κ. Παντελίδη, με αποτέλεσμα να μην είναι στον πάγκο του Άρη στο ματς με τη Μόλντε στη Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ