aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Πάμπος ξεσηκώνει τους παίκτες και τον κόσμο!

Ο Πάμπος ξεσηκώνει τους παίκτες και τον κόσμο!

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟΥ ΓIΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι λατρεία, είναι αγάπη και σεβασμός αυτό που αισθάνονται οι οπαδοί της ΑΕΛ για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και το επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία. Είναι ωραίο συναίσθημα να υπάρχει τέτοια όμορφη και ειλικρινής σχέση μεταξύ οπαδών και προπονητή. Κάνει πιο δυνατή και ισχυρή την ομάδα.

Μια σχέση, η οποία άρχισε από το 2011. Και φαίνεται ότι θα κρατήσει πολύ, ίσως για πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο, που ένα φίλος της ΑΕΛ, σε ένα χαρτόνι έγραψε «PA–BOSS IS BACK». Αυτό πριν ξεκινήσει το ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, δείγμα της εμπιστοσύνης που τρέφουν για τον προπονητή τους.

Είναι γι’ αυτούς τους λόγους, που ο ανθρώπινος και λαϊκός πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, έφερε πίσω τον Πάμπο, πιο έμπειρο και γνωστικό από την πρώτη του θητεία. Η πρώτη ύλη της φετινής ομάδας, είτε είναι φτιαγμένη από υλικά υψηλών προδιαγραφών, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Στα χέρια του Πάμπου, το παιχνίδι της ΑΕΛ λάμπει και γίνεται πιο ελκυστικό. Η κερκίδα ξεσηκώνεται και ο χρόνος στο γήπεδο μετατρέπεται σε ώρα χαράς.

Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων αποδίδει όπως την θέλει ο κόσμος της. Δεν βγάζει μάτια, όμως μάχεται, βγάζει πάθος, αμύνεται σωστά, δημιουργεί και επιτίθεται. Πάντα υπάρχουν οι αμφιβολίες, όπως υπήρχαν και τη σεζόν 2011-12. Οι άπιστοι Θωμάδες, που δεν πίστευαν πως η ΑΕΛ θα είχε αντοχές μέχρι το τέλος. Και δεν έχει σημασία αν στο τέλος κατέκτησε τον τίτλο. Ήταν μία σεζόν που πέρασαν ωραία και στο τέλος στήθηκε και γλέντι.

Φέτος, δεν είναι ακόμη έτοιμη η ΑΕΛ και το ξέρουν πολύ καλά οι οπαδοί της. Όμως τους ενδιαφέρει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και να είναι περήφανοι με τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών. Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τη ζωντάνια που έχει αναδυθεί με την επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου. Λες και αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι ο ισόβιος προπονητής της ΑΕΛ.

Ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, ακόμη και αν σε κάποιο αγώνα δεν κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, οι φίλοι της ΑΕΛ, είναι δίπλα του και έχουν μια μοναδική σχέση την οποία εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία. Ο Πάμπος έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους παίκτες του και με τον ίδιο τρόπο ξεσηκώνει τον κόσμο. Με τον Πάμπο η ΑΕΛ έχει μεταμορφωθεί και όπως φαίνεται θα την αλλάξει προς το καλύτερο κι άλλο στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ