aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Πάμπος πιάνει και πάλι λιμάνι!

Ο Πάμπος πιάνει και πάλι λιμάνι!

H ΑΕΛ «φώναζε» πως χρειαζόταν άμεσα αλλαγή. Η ήττα από το Παραλίμνι ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε και ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους πήρε την μεγάλη απόφαση.

Μετά από τριάμισι χρόνια ο Πάμπος Χριστοδούλου επιστρέφει στη Λεμεσό και αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ! Ο αγαπημένος των φίλων της λεμεσιανής ομάδας, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας 18 μηνών και αύριο (08/02) θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου.

Θα πιάσει άμεσα δουλειά αφού θα προπονήσει αύριο (08/02) τους ποδοσφαιριστές, ενώ την Τετάρτη θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Εξέλιξη που επιβεβαίωσε πλήρως το απογευματινό (07/02) ρεπορτάζ του goal.com.cy, το οποίο έκανε λόγο για πίεση των οπαδών της ΑΕΛ στον πρόεδρο Σοφοκλέους, για απομάκρυνση του Χάβου και πρόσληψη του Κύπριου τεχνικού. Γι’ αυτό εξηγείται και η παρουσία του Χριστοδούλου στο Μακάρειο, καθώς η ΑΕΛ την Τετάρτη παίζει με τον Απόλλωνα και το Σάββατο με τη Δόξα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά την αποχώρηση του τον Οκτώβριο του 2012, πριν από τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η απόφαση για επιστροφή του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος θα έχει για βοηθό του τον Ντούσαν Κέρκεζ και εκτός απροόπτου τους συνεργάτες που είχε και στην πρώτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΛ, Σωτήρη Χαραλάμπους και Ανδρέα Μαυρή, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι περίμεναν εδώ και μήνες αυτή την εξέλιξη.

Ο τεχνικός που συνέδεσε το όνομά του με την πιο «χρυσή» σελίδα της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ, οδηγώντας την το 2012 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια, επιστρέφει προσδοκώντας να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και της διάκρισης.

Ο άμεσος στόχος είναι όπως απομακρυνθεί η ΑΕΛ από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Λεμεσού χρειαζόταν ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ και ο Πάμπος Χριστοδούλου φαντάζει ως ο ιδανικός για να αλλάξει τα δεδομένα και να ενώσει τον κόσμο.

Ο Μάκης Χάβος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και απομένει να εκδοθεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της αυριανής ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ