aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Πάμπος παίρνει τα μέτρα του

Ο Πάμπος παίρνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μοντάρισμα άρχισε, και στις Πλάτρες ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει αρχίσει να βάζει τις πινελιές του. Οι απογευματινές προπονήσεις είναι αφιερωμένες στην τακτική. Ο Κύπριος τεχνικός κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές στην τακτική του, βάζει τις φωνές για τα λάθη τους και γενικά προσπαθεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητές τους και να διορθώσει τις αδυναμίες τους.

O Κύπριος τεχνικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει ποιότητα και αν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες προσθήκες, με Κάι και Ζούνιορ, ή έστω τον έναν από τους δύο και έναν ακόμη επιτελικό μέσο, όλα θα κυλούν στα «μέτρα» που απαιτεί για να ετοιμάσει την ομάδα του ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων.

Αν, μάλιστα, μεταβούν στη Βουλγαρία και οι δύο Αγκολέζοι, ο Μπενγκί με τον Σαβανέ (όπως ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ), για τους οποίους υπάρχουν πολύ καλά στοιχεία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια μορφή θα αποκτήσει η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη νέα σεζόν.

Οι πιθανότητες να παρουσιαστεί μια καλά μονταρισμένη ομάδα, πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι αναμένεται, είναι πολλές, όμως για να φτάσει η ΑΕΛ εκεί όπου τη θέλουν οι οπαδοί της, οι ποδοσφαιριστές «υποφέρουν» πρωί και απόγευμα. Κάθε προπόνηση, κάθε άσκηση στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών έχουν τη σημασία τους. Να γίνουν καλύτεροι οι ποδοσφαιριστές και να αφομοιώσουν όσα θέλει ο προπονητής τους.

Αν και νωρίς, οι πρώτες διαπιστώσεις είναι πως οι Αϊρόσα, Σοάρες και Νικολάου είναι αναγεννημένοι, ο Φορτούνα κλέβει τις εντυπώσεις ως αριστερό μπακ, ενώ παρά τον όγκο του, ο Μπογιόμ είναι ένας εγκεφαλικός κεντρικός αμυντικός. Ο Σόουζα, είναι ο παίκτης με τα μεγάλα πνευμόνια και μπορεί να τον δεις να πρεσάρει μέχρι τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αγκινάλντο, Φιρμίνο και Ουέλιγκντον θα κριθούν απέναντι σε δυνατές άμυνες.

Ξεχωρίζει ακόμη το ταλέντο και η κοφτή ντρίμπλα του Μάριου Ηλία, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να του θυμίζει κάθε φορά που δεν ολοκληρώνει τις προσπάθειές του, πως πρέπει να βάζει περισσότερη δύναμη στα πόδια του για να προστατεύει την μπάλα. Ατομικές προπονήσεις συνεχίζει ο Παπάνκο, ενώ ένα μικρό πρόβλημα με ενοχλήσεις του Χάρη Κυριάκου δεν προκαλεί μεγάλες ανησυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ