aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ντε Λεόνσο νίκησε τα… χασμουρητά! (vid & pics)

Ο Ντε Λεόνσο νίκησε τα… χασμουρητά! (vid & pics)

Σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί σαν το «απόλυτο υπνωτικό», η ΑΕΛ κατάφερε με πολύ μέτρια παρουσία να πάρει την ουσία και το τρίποντο, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Μετά από τέσσερα χρόνια, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να κερδίσουν μία ομάδα-σκληρό καρύδι, η οποία στις προηγούμενες σεζόν τους έκανε τη ζωή δύσκολη.

Σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, οι αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν ίσα που μετριόνταν στα δάκτυλα του ενός χεριού και η λύτρωση για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ήλθε στο 72’ με δυνατό πλασέ του Ντε Λεόνσο, έπειτα από ασίστ του Σίλβα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε το σκορ, είχε 1-2 καλές φάσεις για δεύτερο τέρμα. Η ομάδα της Λεμεσού μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 0-1 στη Λάρνακα και την ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα, επέστρεψε στις νίκες και αναμφίβολα το τρίποντο ανεβάζει το ηθικό των παικτών της, ενώ η Άχνα μετράει μόλις τρεις βαθμούς και παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Σικάρσκι, Στόιτσεφ, Ρόκατς, Φιλίποφ, Κυπριανού (80′ Κωνσταντίνου), Ντόβπνια, Πινσέλι, Χαραλάμπους, Παπαγεωργίου (90′ Α. Ηλία), Κιπιάνι.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Μιτρέα, Λαφράνς, Αβραάμ, Αλνταΐρ, Σίλβα, Φιντέλις, Σάσι (75′ Σοάρες), Μ. Ηλία (62′ Μπενίτεθ), Ντε Λεόνσο (90′ + 1 Αρουαμπαρένα).

Σκόρερ: 72′ Ντε Λεόνσο.

Κίτρινες: Ρόκατς / Σασί.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Τέταρτος: Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.

Δείτε το φωορεπορτάζ της αναμέτρησης και το live!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ