aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ντανίλο «πάτησε» το… άβατο σπίτι της Δόξας (video & pics)

Ο Ντανίλο «πάτησε» το… άβατο σπίτι της Δόξας (video & pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ντανίλο δημιουργεί, Ντανίλο σκοράρει. Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 της Δόξας στο Μακάρειο στάδιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με πρωταγωνιστή τον Βέλγο ποδοσφαιριστή καθώς σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Ριέρα ενώ πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο τέρμα για τους γαλαζοκίτρινους, αφού οι πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σαντίκ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο Μακάρειο για την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία ωστόσο παρουσίασε καλό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, όμως οι παίκτες του Κέρκεζ είχαν την ουσία. Η Δόξα παραμένει στην 7η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ ισοβαθμεί με την Ομόνοια στους 15 αλλά βρίσκεται στην 5η θέση.

Το ματς…

Γκολ με τα… αποδυτήρια πέτυχε η ΑΕΛ καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ριέρα αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Ντανίλο, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Δόξας και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν έδειξαν να αποπροσανατολίζονται, ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να απαντήσουν με μακρινά σουτ, κυρίως από τα πόδια του Μπόλιεβιτς, αλλά και από στατικές φάσεις. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 34’ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Σαντίκ, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Βοζίνια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, η ΑΕΛ προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και το κατάφερε στο 64’. Ο Ντανίλο από δημιουργός… μεταμορφώθηκε σε σκόρερ και με μακρινό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σισκόφσκι. Η Δόξα και πάλι δεν πτοήθηκε, ωστόσο δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Γενικότερα σε ολόκληρο το 90λεπτο οι φάσεις ήταν λιγοστές, ενώ η ΑΕΛ είχε την ουσία και πήρε το τρίποντο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Πάντιτς, Μουκτάρης, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (82′ Κωμοδίκης), Ασαμόα, Ολιβέιρα (72′ Οικονομίδης), Μέσκα (65′ Ντιόγκο), Λουίς Κάρλος, Σαντίκ.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Μπουνόζα, Σάντος, Τόρες (74′ Αντωνίου), Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης (58′ Αντάμοβιτς), Ριέρα, Ντανίλο, Μπάμπιτς (83′ Αβραάμ).

Σκόρερ: 34′ Σαντίκ / 2′ Ριέρα, 64′ Ντανίλο

Κίτρινες:

Αποβολές:

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς.

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

4ος: Κυριάκος Αθανασίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ