aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Ντα Σίλβα που «σώθηκε» κι οι «κρυμμένοι» άσοι του κόουτς

Ο Ντα Σίλβα που «σώθηκε» κι οι «κρυμμένοι» άσοι του κόουτς

Εάν η ΑΕΛ γνώριζε την ήττα από την Ομόνοια, ένας από τους μοιραίος παίκτες της θα ήταν αναμφίβολα ο Άλεξ ντα Σίλβα, ο οποίος έχασε πέναλτι όσο προηγείτο το «τριφύλλι». Και σίγουρα θα έφερε μερίδιο ευθύνης διότι είναι το δεύτερο που απώλεσε ο Βραζιλιάνος έμπειρος μέσος μέσα σε τρεις αγωνιστικές (συνέβη και με τον Απόλλωνα, απέκρουσε ο Μπρούνο Βάλε).

Διαβάστε επίσης: Ντα Σίλβα για το χαμένο πέναλτι: «Θα αφήσω κάποιον άλλον…»

Ευτυχώς για την ομάδα της Λεμεσού, η αποβολή του Φάνου Κατελάρη, το πάθος και η βελτιωμένη εικόνα των παικτών της ΑΕΛ στην επανάληψη και οι κρυμμένοι… άσοι του Ντούσαν Κέρκεζ, συνέβαλαν ώστε να ανατραπούν τα σε βάρος των γαλαζοκίτρινων δεδομένα και να πάρουν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Ο Ντα Σίλβα, πάντως, με ανάρτησή του στα προφίλ του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στέλνει το μήνυμα πως παραμένει δυνατός και ό,τι δεν τα παρατάει: «Οι νικητές δεν είναι άνθρωποι που ποτέ δεν αποτυγχάνουν, αλλά αυτοί που δεν τα παρατάνε ποτέ. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τρεις φανταστικούς πόντους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ