aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Λεβαδειακός των έξι πρώην «δικών μας»!

Ο Λεβαδειακός των έξι πρώην «δικών μας»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όσοι είναι θεατές του κυπριακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακούγοντας τους σχολιαστές των αγώνων του Λεβαδειακού, αποκλείεται στο άκουσμα του ονόματος κάποιων παικτών να μην σκέφτηκαν ευθέως το εξής: «βρε, κάτι μου λέει αυτό το όνομα».

Η ομάδα της Λειβαδιάς, έχει στο ρόστερ της όχι έναν, ούτε δύο, αλλά έξι ποδοσφαιριστές με θητεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό και ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου. Και μιλάμε για ποδοσφαιριστές ενδεκαδάτους.

Έχουμε και λέμε: Ο Θεόδωρος Τριποτσέρης αγωνίστηκε στην Ανόρθωση τις σεζόν 2006-08. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έπαιξε και ο Βαγγέλης Μάντζιος για ένα εξάμηνο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-10. Από εκεί και πέρα, είναι ο Ζεζίνιο, ο οποίος έπαιξε με λίγες συμμετοχές στην ΑΕΛ στο πρώτο μισό της σεζόν 2014-15 ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακολουθεί ο Κάρλος Μιλιάζες ο οποίος έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στο Παραλίμνι τη σεζόν 2012-13, ενώ στον Λεβαδειακό ανήκει και ο Έντουιν Ουόν ο οποίος διέπρεψε στην Κύπρο κυρίως με τα χρώματα της ΑΕΛ (2008-14). Ο Γάλλος στόπερ έπαιξε και στον Άρη (2007-08), στον Ερμή (έξι μήνες την περίοδο 2014-15) και στον Απόλλωνα (στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2014-15).

Αφήσαμε τελευταίο τον Σενεγαλέζο παρτενέρ του Ουόν Ζάκσον Μεντί, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε πέρυσι από την Ομόνοια. Αποχώρησε ως αποτυχημένος πέρυσι τον Γεννάρη και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε για τη δεύτερή του θητεία στην ομάδα της Λειβαδιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ