aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο Λαφράνς δεν τήρησε τις δεσμεύσεις και… κέρδισε χρόνο»

«Ο Λαφράνς δεν τήρησε τις δεσμεύσεις και… κέρδισε χρόνο»

Στο Gold Cup 2019 συμμετέχει η Εθνική Αϊτή του Κέβιν Λαφράνς. Ο Γάλλος ο οποίος θα αποχωρήσει και επίσημα από την ΑΕΛ σε λίγες μέρες καθώς στις 31 Μαΐου ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ομάδα της Λεμεσού, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lakay.press», ο 29χρονος αμυντικός δεν τήρησε κάποιες δεσμεύσεις με την Ομοσπονδία της χώρας, με αποτέλεσμα ο Λαφράνς να τεθεί εκτός ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνονται στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ο Γάλλος δεν θα δώσει το παρών τους στις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας, οι οποίες αρχίζουν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 7 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε πως το Gold Cup 2019 θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, Τζαμάικα και Κόστα Ρίκα.

Διαβάστε επίσης: Ο Λαφράνς αποκλειστικά στον ACTIVE: «Λένε ανοησίες, τους αρέσει να μιλούν…»

Σαφώς και ο Λαφράνς με αυτή την εξέλιξη έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης όπως επίσης και περιθώριο να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Όπως είναι γνωστό, ο 29χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο κυπριακών ομάδων, ωστόσο πιο «ζεστό» ενδιαφέρον έχει δείξει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ