aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ κόσμος (της ΑΕΛ) ξέρει να εκτιμά

Ο κόσμος (της ΑΕΛ) ξέρει να εκτιμά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια δύσκολη και προβληματική σεζόν για την ΑΕΛ παρήλθε μ’ ένα ευχάριστο γεγονός για τους οπαδούς της: την επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου. Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Μπορεί ένας άνθρωπος, είτε προπονητής είναι είτε ποδοσφαιριστής, να ενώσει τον κόσμο μιας ομάδας;

Η απάντηση για τους φίλους της ΑΕΛ είναι, ναι! Και σε μια περίοδο που τα πυρά κατά του Σοφοκλέους από μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας γίνονταν όλο και πιο έντονα, με μια κίνηση κατάφερε να τα αποκρούσει και να βρει την ησυχία του!

Έφερε και πάλι στο λιμάνι τον Πάμπο Χριστοδούλου, τον πιο πετυχημένο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΛ και κέρδισε και πάλι τον κόσμο. Μια κίνηση ήταν αρκετή για να βρει ο σύλλογος της Λεμεσού και πάλι την ηρεμία του και ο κόσμος της ομάδας να βρει το χαμόγελό του.

Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στη διάθεση των οπαδών της ΑΕΛ με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Η πώλησή τους ξεπέρασε τα 1.000 και ακόμη είμαστε μέσα Ιουνίου, ενώ πέρσι ο σύλλογος της Λεμεσού διέθεσε μόλις 909. Διπλό το όφελος για το σωματείο, αφού από τη μια επωφελείται οικονομικά σε μια δύσκολη και «νεκρή» περίοδο και, από την άλλη, η ομάδα θα έχει σίγουρα τη στήριξη εκατοντάδων οπαδών της που κλείνουν θέση στην ανατολική εξέδρα του Τσιρείου Σταδίου.

Ο κόσμος της ΑΕΛ αλλά και γενικότερα ο φίλαθλος ή ο οπαδός ξέρει να εκτιμά αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα του. Ο Πάμπος Χριστοδούλου οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, μετά από 44 χρόνια ξηρασίας. Πώς μπορεί να ξεχαστεί ένα τέτοιο επίτευγμα.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ πιστεύουν στην παρουσία του Κύπριου τεχνικού, και τα πρώτα δείγματα της αλλαγή έκαναν την εμφάνισή τους περί τα τέλη της σεζόν, με την ΑΕΛ έστω και στο 2ο γκρουπ να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και γενικά τα στοιχεία εκείνα για να είναι πρωταγωνίστρια.

Η ενότητα σ’ ένα σύλλογο είναι αναγκαία για να μπορέσει να διακριθεί και να πετύχει τους στόχους του. Ο Πάμπος την επανέφερε, ο κόσμος συσπειρώθηκε και πάλι. Το τι θα βγάλει η νέα σεζόν, θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ