aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο κόσμος της ΑΕΛ επιβάλλεται να κλείσει μόνιμη θέση στο καμίνι»

«Ο κόσμος της ΑΕΛ επιβάλλεται να κλείσει μόνιμη θέση στο καμίνι»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

Αναλυτικά:

«Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ

Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους λέοντες που έδωσαν το παρών τους και στήριξαν το καλοκαιρινό beach party του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ το οποίο για ακόμη μια φορά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι το έζησαν θα το θυμούνται για αρκετό καιρό!

Μια καινούρια χρονιά ξεκινά και όλοι στην οικογένεια της Α.Ε.Λ αναμένουμε πως θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες! Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλα τα μέρη που απαρτίζουν το οικοδόμημα της Α.Ε.Λ να τα δώσουν όλα, με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας που τόσο πολύ αγαπάμε!

Ανέκαθεν το μεγάλο όπλο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ήταν ο τεράστιος λαός της και αυτός καλείται για ακόμη μια φορά να σταθεί βράχος στο πλάι της και να την βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις να πάρει τα πάνω της και να την οδηγήσει ξανά εκεί που της αξίζει να βρίσκεται! Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να στηρίξουμε με θέρμη την προσπάθεια που γίνεται στην Α.Ε.Λ!

Καλούμε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να αντιληφθούν το βάρος της ευθύνης που έχουν επωμιστεί και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους και όχι μόνο, για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς παρατράγουδα και εσωτερικές διαμάχες, που στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε πόσο μας έχουν κοστίσει!

Επίσης καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κάνει ακόμη εισιτήριο διαρκείας να το πράξουν έγκαιρα για να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο έμπρακτα τη στήριξη τους και να δώσουν παράλληλα την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για να καταφέρει ένα καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν!

Ενημερώνουμε ότι έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία διατίθενται καθημερινά στα δύο οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον Εναέριο και το Ζακάκι από τις 11:00πμ μέχρι τις 7:00μμ στην τιμή των €130. Ακόμη συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών στους συνδέσμους και η τιμή είναι στα €20 με την κάρτα μέλους 2016-2017 και την καινούρια φανέλα του συνδέσμου!

Η Α.Ε.Λ είναι ο κόσμος της! Και ο κόσμος της επιβάλλεται να κλείσει μόνιμη θέση στο καμίνι της ανατολικής, για να ζωντανέψει ξανά το θηρίο που θα κατασπαράξει τους πάντες στο διάβα του!

Λίγα λεφτά πολλές ουσίες, μα πάντα δίπλα σου χωρίς δικαιολογίες!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ