aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ κόσμος επιστρέφει δριμύτερος

Ο κόσμος επιστρέφει δριμύτερος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με 1.200 λέοντες θα αγωνιστεί το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΛ. Τόσα είναι και τα εισιτήρια (η προπώληση των οποίων άρχισε χθες, με προτεραιότητα τους κατόχους των διαρκείας) που έχουν παραχωρηθεί από την Ανόρθωση.

Η συμπεριφορά των φίλων της ΑΕΛ είναι από την αρχή υποδειγματική, κάτι που έχει φανεί τόσο στα εντός, όσο και εκτός έδρας παιχνίδια. Οι οπαδοί επιστρέφουν δριμύτεροι, κάτι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια της ομάδας να διακριθεί. Σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές  ξεχωρίζει η αθλητοπρέπεια, στοιχείο που έχει καλλιεργηθεί και εμπεδωθεί.

Παράλληλα, ο κόσμο έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» και ο αριθμός όσων συμμετέχουν σε αυτό έχει ξεπεράσει το περσινό ρεκόρ. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για την υποστήριξη και συμμετοχή του κόσμου στο πρόγραμμα, όπως τη βοήθεια του συνδέσμου LIONESS, που ενισχύουν το έργο της εγγραφής μελών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ