aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ο κόσμος αγαπάει τρελά την ΑΕΛ και αυτό είναι μεγάλο όπλο για μας»

«Ο κόσμος αγαπάει τρελά την ΑΕΛ και αυτό είναι μεγάλο όπλο για μας»

Σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΑΕΛ προέβη ο προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, μετά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στις Πλάτρες. Ο Χριστοδούλου σχολίασε μεταξύ άλλων την πορεία των προπονήσεων αλλά και την σημασία του κόσμου για την ομάδα.

«Γίνεται σοβαρή και καλή δουλειά. Έρχονται και οι νέοι παίκτες. Δεν μπορούσαμε να τους είχαμε μαζί μας από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε όταν πάμε στη Βουλγαρία. Γενικά είμαστε σε καλό δρόμο. Μέχρι την Κυριακή, αν όλα πάνε καλά, όλοι οι παίκτες μας θα είναι μαζί μας για να τους δει ο κόσμος», είπε μεταξύ άλλων.

«Την Παρασκευή στις Πλάτρες θα κάνουμε το διπλό που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι οπαδοί. Το ζητά ο κόσμος και είναι λογικό, αφού υπάρχουν πολλά νέα αποκτήματα. Ο κόσμος έχει έρθει κοντά και θα είναι στο πλευρό μας. Αγαπά τρελά την ΑΕΛ και αυτό είναι μεγάλο όπλο», συμπλήρωσε.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΛ στις Πλάτρες θα περιλαμβάνει και οικογενειακό δίτερμα και η είσοδος θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και τον Τύπο. Στο γήπεδο θα προπωλούνται εισιτήρια για τη συναυλία που διοργανώνει η ΑΕΛ με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη.

Παράλληλα, βρίσκονται στην τελική τους ευθεία οι προεργασίες για την καλύτερη οργάνωση του Fun Day που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο «Νίκος Σολομωνίδης». Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να αφιχθούν εγκαίρως στην Κύπρο και να παραστούν στην εκδήλωση οι Πέδρο Μπενγκί και Αλί Σαβάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ